Zi încărcată cu surprize pentru voi, la AVi! Iubim să vă iubim!

Pentru că e joi, venim cu vești bune. De fapt nu o facem neapărat pentru că e joi, ci pentru că suntem Avimag și așa ne stă în fire, pur și simplu. E Valentine’s Day, așa că dacă vrei să vii cu persoana iubită la AVi, o poți face ori la o cafea, ori la o audiție agreabilă de techno. Detaliem în rândurile următoare!

În primul rând, de la 10:00 sunteți așteptați la o pauză de cafea chiar la AVi. Ce mai bună cafea din oraș, fără să exagerăm în vreun fel, pentru că e cu boabe proaspăt prajite, direct de partenerii noștri de la 112 Coffee & Co. Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici

În al doilea rând, de weekend ne mai despart câteva ore, iar diseară vom marca asta cu un set transmis live pe canalele Avimag, avându-l pe iON în prim plan.

De la ora 20:00, timp de patru ore (poate se lasă și cu after, cine știe?), rezidentul nostru ne va delecta cu muzica sa, iar membrii comunității online Avimag se vor bucura de acces gratuit în club.

Detalii găsiți pe eventul de Facebook, aici.

În al treilea rând, fabulosul set servit de băieții de la Modular săptămânile trecute în cadrul Live Stream-urilor Avimag se regăsește acum și pe canalul Avimag de Youtube. Vă invităm să vă bucurați de el așa cum o facem și noi. E chiar foarte bun! Nu uităm nici de seturile de la Stoik și Cozmin, toate regăsite pe canalul nostru.

Nu uitați să faceți click pe butonul Subscribe, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul nostru, cel mai important din Târgu-Mureș, cu o istorie bogată din care faceți parte și voi, susținând încontinuu toate event-urile găzduite de AVi.

Rate this post

Leave a comment