Zece motive să vii sâmbătă la AVi!

Ne-am obișnuit ca în fiecare sfârșit de săptămână să dansăm până la epuizare pe ritmuri de techno, house și minimale (rimă oarecum intenționată).

Nu facem excepție nici sâmbăta aceasta și dacă încă nu ești convins, îți oferim zece motive să vii la AVi:

1. Prâslea va fi la pupitru! Dacă îți place muzica bună, îți place [a:rpia:r] și atunci orice contraargument devine nul.

2. Addo face echipă cu Prâslea. Așadar doi DJ fabuloși, nu unul. (cu plăcere!)

Avi Floor

3. Asemenea DJ merită un sistem audio pe măsură, iar la AVi bubuie Funktion-One! Ca să fii sigur că vei simți basul până în stomac și că urechile tale nu vor rata niciun sunet.

4. Băutura curge din belșug la bar, tokenurile sunt și ele destule pentru toată lumea.

5. Nu găsești niciunde în Târgu-Mureș atmosferă mai frumoasă decât la AVi. Nu e nevoie să dezvoltăm ideea, știi și tu că așa e.

6. Nu e doar o petrecere, e o experiență. Nu e orice muzică, e techno. Asta se traduce prin vibrații pozitive, zâmbete și visare în miezul dansului. Și e genul de experiență care se trăiește pe viu.

7. Nu vrea nimeni să fie ”acela” care aude cât de tare a fost la AVi de la prietenii săi, a doua zi.

8. Vremea va fi numai bună pentru a sta, alături de prietenii tăi, în underground-ul AVi.

De ce să înduri temperaturi de îngheț noaptea, când poți dansa în voie, la căldură?
Garderoba e, de asemenea, pregătită.

9. Te poți număra printre norocoșii care vor avea acces la eveniment. Pentru a intra în posesia brațărilor trebuie să iei legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Numărul fanilor ce se pot delecta cu muzica lui Prâslea și a lui Addo este limitat la 80, evenimentul fiind unul cu caracter privat.

10. Nu există un antrenament mai bun pentru Sunwaves. Niciunul.

Ne vedem, deci, sâmbătă la AVi!

Rate this post

Leave a comment