Wise Christmas cu Cezar pe 22 Decembrie la Târgu-Mureș

Cezar Lazăr este un artist și antreprenor în industria muzicii electronice. Ca DJ și producător distins, și-a creat un loc aparte cu sunetele sale inovatoare și piesele care sfidează genurile. Cu o înțelegere profundă a producției muzicale și o abordare inovatoare a sunetului, a lăsat o amprentă în industrie pentru explorările sale sonice unice, atât pe scenă, cât și în afara cabinei DJ-ului.

Fondator vizionar al labelului Understand, cunoscut pentru că împinge limitele muzicii electronice, prezentând artiști de avangardă și pionierat evoluția sunetelor techno și experimentale.

Pe lângă activitățile creative, Cezar este cofondatorul distribuției de vinil OurOwn, contribuind semnificativ la ascensiunea scenei românești de minimal techno încă din 2009.

Este mintea creativă din spatele conceptului muzical Algorhythm of Unknown, o abordare vizionară care îmbină elemente de jazz și electroacustice, demonstrând abordarea sa avangardistă în compoziția muzicală.

Cezar Lazăr nu este doar un artist și antreprenor influent, ci și un mentor dedicat. Rolul său ca profesor de ingineri de sunet îi permite să împărtășească cunoștințele sale extinse și pasiunea sa cu viitoarea generație de profesioniști din domeniul muzicii, inspirând și modelând următoarea generație de producători muzicali și ingineri de sunet.

Cezar continuă să încurajeze creativitatea și colaborarea în comunitate, inspirând entuziaștii și profesioniștii din industrie cu creativitatea sa, spiritul antreprenorial și angajamentul său față de împingerea limitelor artistice.


De asemenea, menționează că evenimentul Wise Christmas va avea loc pe 22 Decembrie la Uzina Foto, unde pe lângă Cezar, vor susține recitaluri: ✖️ Pruni ✖️ Prepeleac B2B David.

Biletele pot fi achiziționate din tabelul atașat mai jos sau de pe platforma LiveTickets.

Rate this post

Leave a comment