Wild weekend up next! Back-to-back parties at AVi!

What great times to be alive! În timp ce o parte dintre voi se va duela în dans cu alte câteva mii de oameni faini la Cluj, cu ocazia ediției a șasea a festivalului Mioritmic, cei ce decid să rămână acasă în weekend nu vor avea ce să regrete.

V-am pregătit un weekend încărcat cu petreceri la AVi, ca să nu duceți lipsa de fericire în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Începem în forță, vineri noapte, de la 23:00, cu iON și Cerghi, în cadrul unei Expoziții de muzică bună, cum ne-au obișnuit cei doi de-a lungul timpului.

iON și Cerghi fac pereche bună și vor demonstra asta în fața publicului exigent de la AVi, nerăbdător de dans și voie bună.

Vă invităm să vă încălziți pentru petrecerea de mâine seară cu cele mai recente producții semnate iON, rezidentul nostru fiind as în domeniu, un motiv real de mândrie pentru toți târgumureșenii care iubesc muzica electronică. EP-ul Get Hooked e disponibil și vă sfătuim să nu-l treceți cu vederea!

https://soundcloud.com/vivus-records/sets/vivus011-ion-get-hooked-ep

Accesul la Expoziția Muzicală va costa 30 de lei, din care 14 lei vor reprezenta consumația la bar (un token), până la ora 1:00, urmând ca după după acea oră accesul să coste 35 lei, cu un token inclus în preț, alocat consumației.

Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Nu ne oprim aici, pentru că ne place tare mult să ne distrăm împreună la AVi. Așa că i-am invitat pe bunii noștri prieteni Brody & Dr. Panda la pupitru, ca să ne asigure o noapte de sâmbătă de neuitat.

Sunteți, așadar, așteptați cu toții la AVi sâmbătă, de la ora 23:00, la Blackmesh presents: BRÒDY & DR.PANDA // OROS!

Accesul la petrecerea de sâmbătă va costa 10 de lei până la ora 1:00, urmând ca după după acea oră accesul să coste 15 lei. Mai multe detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici.

Suntem siguri că vom face febră musculară de la atâta dans și nu ne rămâne decât să numărăm orele până la startul maratonului muzical pregătit la AVi.

Party mood: ON!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/livestream-08032018-avi-colatargu-mures

Rate this post

Leave a comment