What a weekend! Hitting you guys up with that caLLy groove!

Numele lui e Dragoș Gabriel Dumitru, dar noi îl cunoaștem pe numele său de artist, caLLy. Și va face pereche cu Addo, vineri, de la 23:00, la AVi.

Trăiește la Londra, dar e originar din Craiova. A fost promovat în producții marca Only300, Fear of flying, Brouqade, Rora, Fizical, Strictly Chosen, Soulsity, The Rabbit Hole, Inwave sau Mulen, între multe altele.

Ne-am bucurat de magia sa și la ediția precedentă a festivalului Sunwaves și ne-a plăcut atât de mult încât îi ascultăm setul chiar și la aproape un an distanță.

https://soundcloud.com/cally-2/cally-sunwaves-21

Accesul publicului se va face pe bază de bilete de intrare în valoare de 100 de lei, biletele incluzând și 5 tokenuri în valoare totală de 70 de lei, pentru consumație. Biletele vor putea fi achiziționate în club, în seara evenimentului.

Găsiți detalii pe avimag.et, dar și pe event-ul de pe Facebook, pe care vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru party-ul de vineri noapte.

Rețeta pentru o noapte albă de pomină la AVi e asigurată!

Evident, nu ne oprim aici.

Dacă tot e Paștele, sărbătorim sâmbătă noapte cu RQZ, Pa Lee și rezidentul nostru, Lowkodi, într-un nou eveniment care va pune în mișcare Târgu-Mureșul amator de techno.

RQZ, rezidentul Midi, revine la AVi pentru o noapte albă piperată cu muzică bună și dans cât ne vor ține picioarele.

Detalii regăsiți pe event-ul de pe Facebook, aici.

https://www.facebook.com/farb808/videos/561649000880298/

Să nu cumva să uitați de Live Stream-ul de joi seară. Săptămâna asta îl vom regăsi la pupitru pe Cojoc, care abia așteaptă să dea startul unui nou sfârșit de săptămână exploziv în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Accesul publicului va fi gratuit pentru membrii grupului de Facebook Avimag.

Iar dacă nu veți reuși să fiți prezenți la AVi, nu e nicio problemă, fiindcă setul lui Cojoc va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook

Evenimentul va lua startul în jurul orei 20:00 și se va încheia aproape de miezul nopții.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la event-urile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/theblocktlv/cally-the-squat-23-short

 

Rate this post

Leave a comment