We’re in for a treat! 13 ani de AVi comasați într-un weekend memorabil!

Ce sfârșit de săptămână stă să înceapă la AVi! Pentru că merităm, după o săptămână stresantă și caracterizată cel mai bine de vremea de afară,

Mai întâi vom avea parte de o petrecere de excepție, diseară, când ne vom face încălzirea pentru aniversarea a 13 ani de clubbing adevărat la Târgu-Mureș în compania lui Blanilla, Bródy & Dr.Panda, cu ocazia unei noi ediții a party-urilor Szcéna.

Sâmbătă noapte se schimbă datele problemei! 13 ani de AVi au însemnat sute de nopți albe, zeci de mii de fani ai muzicii electronice care au trecut pragul clubului de pe strada Poștei, sute de artiști renumiți care ne-au încântat cu muzica lor și zeci de mii de kilometri parcurși prin pași de dans.

Nu era normal, deci, să cinstim cea de-a doua noastră casă cu invitați pe măsura dragostei noastre pentru muzică?

Addo va deschide porțile spre o altă dimensiune muzicală, fiind acompaniat de doi supereroi (rimă intenționată) evadați, parcă, din cărțile de istorie a muzicii electronice underground, Charlie și Herodot.

Addo, rezidentul nostru și, de asemenea, unul dintre cei mai reprezentativi DJ pe care i-a dat Târgu-Mureșul, e mereu gata de treabă, iar cu astfel de parteneri de distracție nici nu are rost să vă amintim că vom petrece până când ne vor lăsa picioarele.

Charlie ne-a mai onorat cu prezența și în trecut, dovedindu-se a fi un magician al mixerului.

Se simte foarte bine alături de Herodot și se simte cel mai bine atunci când fanii nu se pot opri din dans pe ritmurile mixate de el.

Nu ne temem să afirmăm că ingredientele pentru o aniversare ca la carte sunt asigurate. Dacă ne pricopseam și cu Suciu ne trezean … la Balamuc (după cum se autointitulează trio-ul format din Suciu, Herodot și Charlie).

Herodot este nu doar părintele disciplinei istoriei, prin modul în care a tratat evenimentele pe care le-a consemnat în scrierile sale, ci și unul dintre cei mai buni DJ români în viață.

Bucuria de a-l avea alături de noi la AVi, într-o noapte atât de specială pentru noi, fanii mureșeni ai muzicii techno, este cât se poate de reală și crește pe măsură ce ne apropiem de ora de începere a party-ului aniversar.

Cunoscut ca fiind mai trezitor decât cafeaua, mai ritmat decât lambada și mai îmbrățișabil decât urșii panda, știm de pe-acum că duminică dimineață îl vom considera super eroul nostru personal și preferat.

HEROdot. Our Herodot!

Mai aveți încă ocazia astăzi de a vă achiziționa biletele pentru petrecerea de mâine în avans. La Szcéna, diseară, accesul e 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră.

Biletele pentru aniversarea a 13 ani de AVi costă 30 de lei în avans, respectiv 40 de lei la intrarea în club, sâmbătă noapte, unde vom mai avea un numar de 40 de brățări pentru iubitorii de techno veniți din alte orașe.

Biletele în avans vor putea fi achiziționate în club sau de la J’ai Bistrot.

Puteți lua legătura și cu unul dintre PRii noștri, respectiv Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

Mai multe informații v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment