We’re back in business! Arapu cucerește uzina Foto pe 26 octombrie!

Nu îți face planuri în noaptea de 26 pe 27 octombrie, pentru că ți-am pregătit o surpriză de proporții! Arapu se întoarce la Foto pentru ediția de majorat a Laboratorului de Techno și promite un spectacol de zile mari!

Cea mai de succes petrecere de muzică electronică organizată pe meleaguri mureșene ajunge, iată, la ediția cu numărul 18, una destinată, parcă, să fie senzațională. Și pentru că 18 este un număr special, am decis să-i alocăm un artist desăvârșit și extrem de apreciat de către membrii comunității Avimag. Alături de el, vor urca în spatele pupitrului Addo, Volk, Macarie și Sonohat!

Arapu este un nume de legendă al sound-ului românesc de techno, Originar din Slatina, acesta activează începând cu anul 2011, lansând de atunci și până acum în mod constant discuri la diferite labeluri, între care Ginkgo Music, CrazyJack Records, Te Iubesc Records, Vant, Movida Records, Liniar, Pressure Traxx, Understand, Atipic sau Eastenderz.

Nu putem să nu amintim și Anthology EP, apărut la finalul lunii aprilie și lansat sub egida casei de discuri Metereze, a lui Raresh. Anthology EP conține patru piese tech-house/minimal house, optime de explorat pe ringul de dans.

https://soundcloud.com/meoko/arapusunwaves_22_meoko_exclusive

Toamna trecută, Arapu ne-a oferit o noapte albă încărcată cu dans și zâmbete și suntem nerăbdători să vedem ce ne-a pregătit pentru majoratul LDT!

Addo va pune b2b cu Volk, iar Macarie va pune b2b cu sonohat, în cea care se anunță deja că va fi cea mai tare petrecere a sezonului de toamnă organizată în orașul nostru.

Ca de obicei, regăsiți foarte multe informații legate de Laboratorul de Techno cu numărul 18 pe event-ul de Facebook, aici.

Biletele în avans au fost deja puse la dispoziția voastră pe livetickets.ro, aiciPână săptămâna viitoare, prețul unui bilet va fi de 30 de lei, urmând ca după 14 octombrie prețul unuia să fie de 40 de lei. În ziua de 26 octombrie, biletele vor costa 50 de lei, în limita stocului disponibil.

Vom reveni cu mai multe informații și în zilele următoare. Nu vă faceți planuri pe 26 octombrie, însă! Ne dăm cu toții întâlnire la Foto pentru LDT#18!

https://soundcloud.com/christian-volk-317395898/senseforthemorning

 

Rate this post

Leave a comment