Weekend-ul la AVi începe diseară! Live Stream cu Oana și distracția poate să-nceapă!

E deja un obicei sănătos acela de a începe weekendurile la AVi încă de joi seară și nu facem rabat de la tradițiile noastre nici săptămâna asta. Diseară dăm startul unei noi serate dedicate audiției de muzică techno și genurilor conexe, având-o în prim plan pe Oana, care se întoarce la pupitrul ei preferat după o perioadă în care s-a lăsat așteptată.

Suntem convinși că se va revanșa cu un set fenomenal, tipic ei. La fel cum suntem convinși că dorul a fost reciproc!

Începând cu ora 20:00, fanii muzicii techno și a derivatelor ei sunt așteptați pe canalele Avimag pentru a asculta setul pregătit de Oana. Event-ul de Facebook e aici, pentru mai multe detalii și informații legate de Live Stream, pe care îl puteți accesa aici.

Vineri, începând cu ora 23:00, continuă seria petrecerilor Szcéna, episodul de vineri avându-l în prim plan pe Cyborg Templar, care va ajunge în premieră la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș, alături de Bródy & Dr.Panda.

Detalii legate de eveniment vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă ne vom face, pur și simplu, de cap, alături de doi artiști rezidenti ai clubului nostru. Volk, DJ-ul cu origini rusești care ajunge la AVi pentru a ne face să uităm de iarna de afară, alături de Addo, aka ”cel ce nu dă greș”, dornit să ne servească o porție zdravănă de distracție în acest fabulos sfârșit de săptămână.

Mai multe detalii legate de evenimentul de sâmbătă vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Biletele la eveniment vor putea fi achiziționate online, de pe livetickets.ro, aici. Prețul unui tichet este de 26 de lei. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara de vineri, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri incluse pentru consumația la bar.

Ne așteptăm, ca de fiecare dată, la un nou event cu casa închisă, iar în condițiile în care nu permitem accesul în club după ora 3:30AM, vă recomandăm să vă procurați biletele din timp. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/752593788466726/?hc_ref=ARQ29Hl_Z4tkLRVkQi61vd8axzvrC4yZI5L227l-bd8NzPbBLBU_E0gwBWEdGmP7BHE&__xts__%5B0%5D=68.ARAVoT7IKe1vMERdRGmmkJj3wigjHrsvoPuWFDAqIM6Ci-HIOLTHaFLk2N5l0JPIPPKot-o1RIZHlpfVXdztW-V4TXM2zk9CW7st0ZevnrHYMjWQUNHZrz6LS31bM8gvqF1X1v4RMRualhwoq9zY0N9uU69pVBujiztwOm4YzyUaaUr0VrZoWDLel2DJWd42flJpmhYhbYrdyVqDIuReZN5Zt6XU-DPjJ2C7ofQJ_Hg_YbVUuOSvPasKgbBC3_o7pXCGuHteZSmfvIErjoA-5K0CRPRulHIDBzzfd6TU9JjE-AyPYo8TSn5VtdT6qPlbOc6Tvu9FGEIf5ai4ZSMseH0GgB2i6tIig9BJcQ&__tn__=FC-R

Rate this post

Leave a comment