Weekend-ul ăsta ne bucurăm de filme de calitate, muzică bună și relaxare cât cuprinde

Ce final spectaculos de săptămână ne așteaptă! Diseară începe o nouă ediție a festivalului de scurtmetraje Short to the Point la Foto, mâine la Cluj are loc AVi Night la SubForm, cu Addo și iON pe post de ambasadori Avimag în orașul de sub Feleac, urmând ca duminica să ne odihnim pe timp de zi, dar nu oricum, ci Desculți în Iarbă.

Cine are drum la Cluj nu poate sub nicio formă rata showcase-ul Avimag de la SubForm. Addo și iON vor reprezenta clubul nostru cu mândrie și le vor oferi fanilor un show muzical tipic lor, deci excepțional.

Biletele vor putea fi achiziționate la fața locului, prețul acestora fiind de 15 lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după această oră, însă vă vor fi oferite mai multe detalii și pe eventul de Facebook, aici.

Filme vom avea cu duiumul în cadrul noii ediții a festivalului Short to the Point. În colaborare cu m2, festivalul este, în fapt, eveniment maraton care aduce filme de autor, cu intrare liberă, într-o locație alternativă de proiecție, până duminică seara inclusiv, de azi și până duminică inclusiv, de la ora 20:00.

Programul complet împreuna cu detalii legate de evenimente le puteți găsi în scurt timp publicat pe website-ul festivalului: http://shorttothepoint.com.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj.

SKA-NK și Karak vă vor aștepta la Foto duminică, începând cu ora 15:00 și până seara, aproape de miezul nopții, la Desculț în Iarbă, un daytime event caracterizat prin muzică lejeră, hămăceală în curtea uzinei, relaxare cât cuprinde și mâncare și băutură din belșug.

Pe canicula asta nici nu se recomandă să petrecem prea mult timp la soare, așa că bătrânii copaci din curtea fostei uzine Foto ne vor asigura umbra atât de necesară. Numărul de bilete e limitat, prețul acestora va rfi de 15 lei, iar acestea sunt deja disponibile pe Kompostor.ro.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

În final, așteptând să ne relaxăm odată cu venirea weekend-ului, vă lăsăm în compania lui Vid și a senzaționalei sale prestații la Dommune (Tokyo), artistul nostru fiind de fiecare dată extrem de apreciat după fiecare prezență în live stream studio-ul din Shibuya City, Tokyo.

Rate this post

Leave a comment