Weekend presărat cu muzică electronică la Mioritmic și Medifun!

DJii rezidenți AVi anunță un sfârșit de săptămână spectaculos la Medifun! Băieții sunt gata să îi încânte pe studenții participanți la ediția 2017 a celei mai importante manifestări studențești organizate an de an la Târgu-Mureș.

Și pentru că cele mai frumoase răsărituri sunt cele de la partyurile de techno, diminețile acestui weekend de Medifun vor fi marcate de seturile b2b ale lui Addo și Vygo, sâmbătă de la ora 4:00, respectiv iON și Scopter, care vor încheia festivalul studenților duminică dimineață începând cu ora 4:00.

Cine se gândește să părăsească orașul în acest sfârșit de săptămână va avea parte de spectacol electronic cu iz tradițional în cadrul celei de-a cincea ediții a festivalului Mioritmic.

Morovan Mihai e câștigătorul concursului nostru, la finele căruia s-a ales cu o invitație la festival, urmând să se bucure de la fața locului de show-ul live al lui Priku, proiectul său intitulându-se Atipic, la Scena Lirei.

Diseară, Valentino Kanzyani, Masomenos, Paul K și RQZ vor electriza Scena Naiului, în timp ce Herodot, Suciu și Crihan, alături de legendarii Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh, vor pune stăpânire pe Scena Lirei. Iar dacă sunteți în căutarea unui sound diferit de cel servit la celelalte scene, The Prototypes, Flowdan live, Argatu’ live feat. Moș Martin, Krueger, Snow & Mc Agent și Down vă așteaptă la Scena Cobzei.

Sâmbătă e rândul lui tINI b2b Bill Patrick, adică perechea Rolls’n’Do care a bătut recorduri la Sunwaves, să revină pe meleaguri românești și, împreună cu Daniel Maher, Clovis și Sepp să asigure un show pe cinste la Scena Naiului.

Barac, Arapu, Mihigh, Gescu, Charlie, K.D.Chriss, Cap, Lizz și Cosmjn ne vor dansa până duminică după-masă la Scena Lirei. Scena Cobzei propune un weekend fabulos, cu Magda, Denis Kaznacheev, Rayo, Gojnea/G76 & Zefzeed (perechea Locked & Loaded, cu care am petrecut de curând la AVi) în prim plan.

Oriunde v-ați afla în acest weekend, important e să profitați la maximum de ce vi se oferă. Ne reîntâlnim cu AVi vinerea viitoare, venim cu mai multe detalii pe Avimag.net în zilele ce urmează.

Leave a comment