Weekend încărcat cu muzică la AVi! Tulbure marks the spot!

Bucuria muzicii ne-a cuprins pe toți și a făcut-o bine de tot. Resa ne-a oferit un set fabulos aseară, în cadrul Live Stream-ului devenit tradițional în fiecare joi seară, iar azi suntem încărcați cu un entuziasm fantastic în așteptarea party-urilor programate la AVi în acest final de săptămână.

Tulbure și Lowkodi sunt pregătiți de show, biletele costă 20 de lei până la ora 1.00, respectiv 25 de lei după această oră, barul este doldora cu băutură, iar tokenurile vor putea fi achiziționate cu 14 lei, de la garderoba special amenajată.

Tulbure este unul dintre cei mai apreciați DJ care ne-a trecut pragul, stilul său fiind pe gustul nostru.

Face asta de mai bine de zece ani, când se afla în spatele proiectului TC Studio.

Anii au trecut, iar Matei a devenit un nume consacrat pe lista artiștilor români de underground electronica, iar prezența sa la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș reprezintă garanția unei nopți de neuitat.

Event-ul de pe Facebook poate fi accesat aici.

Lowkodi, noul nostru rezident, va completa meniul muzical al petrecerii, care va începe în jurul orei 23:00 și se va încheia sâmbătă dimineață. Citiți interviul cu el, în exclusivitate pe platforma noastră, aici.

Ce facem dup-aia? Ne vom odihni un pic oasele și vom continua maratonul dansant cu un nou episod din seria party-urilor Szcéna, alături de nelipsiții Brody și Dr.Panda.

Ediția aceasta îl va aduce în prim planul fanilor pe Nandor, un artist cu un potențial fantastic pe care abia așteptăm să-l vedem la lucru. Biletele costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment