We got hooked on iON’s Get Hooked EP!

iON ne-a impresionat mereu cu producțiile sale, fiind capabil fără prea mare efort să transmită sentimente deep prin intermediul muzicii pe care o crează. Ne place mult că face parte din familia noastră, mai ales că ne oferă des motive de bucurie pe plan muzical.

https://soundcloud.com/ionofficial/mood-for-monday

Get Hooked, EP-ul ieșit anul trecut sub egida Vivus Records e o dovadă în plus a talentului pe care îl demonstrează artistul mureșean cu fiecare producție în parte.

Cele patru track-uri, Alexandru Unknown, Bruh Get Hooked, Mood For Monday și Mood For Today impresionează prin complexitate, dar și prin delivery, pe care iON îl face natural, fără obstacole pentru procesul auditiv.

https://soundcloud.com/ionofficial/bruh-get-hooked

Rezidentul nostru a avut întotdeauna un mod aparte de a se exprima pe plan muzical, versatil, fiind capabil să își poarte ascultătorii printr-o sarabandă de stări, de la bucurie și veselie la visare sau contemplare.

Boost-ul de energie pe care îl primim ori de câte ori îi ascultăm muzica ne determină să-l trecem pe iON în topul artiștilor noștri preferați, iar rezidența sa în clubul AVi e un argument în plus în acest sens.

EP-ul a primit feedback pozitiv din partea multor artiști consacrați, printre care îi menționăm pe Vid, Primărie, Mihai Popoviciu, Scott Kemp sau Vlf, iar pe noi ne-a cucerit încă de la prima audiție.

Acesta e disponibil pe majoritatea platformelor de muzică electronică, inclusiv pe beatport.com sau pe traxsource.com.

https://soundcloud.com/ionofficial/alexandru-unknown

Pentru că focusul lui e în continuare axat pe crearea de opere muzicale noi, iON pregătește încontinuu noi și noi bangere pentru fanii săi.

Următorul său release va fi pe o compilație Various Artists sub egida celor de la G90Records, iar momentul lansării e fixat pentru săptămâna viitoare. Avem încredere oarbă în iON, însă, și în talentul său, astfel că avem garanția calității.

Până una alta, vă lăsăm în compania uneia dintre cele patru track-uri senzaționale ale EP-ului Get Hooked. Mood For Today? iON!

https://soundcloud.com/ionofficial/mood-for-today

Rate this post

Leave a comment