Waha Festival see you in 2021!

Waha… natura sălbatică de la Bățanii Mari, care pentru fiecare e un loc unic și fermecător, își amână întâlnirea cu noi pentru anul 2021.

După 8 ediții minunate în care naturalul s-a unit cu muzica și ne-a rupt de realitate și rutină, este nevoie de o pauză... nu pentru că oamenii nu ar dori să se întalnească din nou, ci pentru că natura are nevoie de timp să se refacă. Prezența noastră nu a trecut fără să lase vreo urmă în zonă în tot acest timp și pentru că iubim acel loc, organizatorii evenimetului au decis sa amânăm întâlnirea pentru anul viitor. Detalii aici.

Îmbrățișăm cu drag aceasta decizie și felicităm în același timp organizatorii... după cum au spus și ei: ,,Un aspect important este legătura cu natura. Noi încercăm să ajutăm oamenii să înțeleagă impactul fiecăruia asupra mediului și îi încurajăm să recicleze și să lase locul mai curat decât l-au găsit” . 

Peste 7000 de persoane au participat la ediția de anul trecut și suntem convinși că aceasta pauză nu va face decât să crescă dorul față de momentele petrecute acolo împreună, urmând să ne vedem anul următor în număr cel puțin la fel de mare... poate chiar mai mulți!

Va reamintim faptul ca, pe grupul nostru "AVi" de pe facebook  , la ultimul "POLL" din 2019 fetivalul Waha a "iesit" pe locul 2, fiind unul dintre cele mai apreciate si iubite festivaluri din Romania de catre membri comunitatii AVi.

Waha... mulțumim pentru clipele de neuitat! Ne vedem anul viitor!

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/228922294773901/

Rate this post

Leave a comment