Vrem la Electric Castle pentru tot restul vieții! Se poate?

Cea de-a șasea ediție a celui mai important festival de muzică din țară, Electric Castle, se anunță încă de pe-acum ca fiind una dintre cele mai spectaculoase de până acum. Și asta în condițiile în care ne despart mai bine de trei luni până la cele cinci zile magice de distracție electrică. Dar experiența ne-a demonstrat că merită așteptarea.

Cu o organizare desăvârșită și o atenție pentru detalii la superlativ, EC a devenit încă de la primele sale ediții o garanție a bunei dispoziții într-un mediu fabulos, la castelul Bonțida, în județul Cluj. Festivalul aduce an de an în prim planul fanilor unele dintre cele mai importante sau așteptate nume din industria muzicală.

Amintim doar câțiva dintre headlinerii festivalului ce va debuta în 18 iulie și se va încheia apoteotic cinci zile mai târziu: Damian Marley, Jwessie J, London Grammar, Mura Masa, Excision, Quantic, Netsky, Subcarpați, Alison Wonderland și mulți, mulți alții!

Ok, pentru că suntem pe avimag.net e datoria noastră să anunțăm prezența lui Richie Hawtin, a celor de la Pillowtalk și a frumoasei Nastia, dar ăsta e doar începutul, căci scenele axate pe house și techno vor fi populate cu cei mai buni DJ din țară și nu numai. Momentan am aflat de Raresh & Petre Inspirescu 🙂

Să nu uităm că ediția precedentă a marcat aducerea scenei de after de la Sunwaves la Bonțida, astfel că am putut petrece zi și noapte, non stop, alături de artiștii noștri preferați, la umbra castelului. Mirific!

Vom reveni cu detalii referitoare la artiștii care ne vor încânta cu prezența la EC2018 în perioada următoare. Așteptăm cu deosebit interes și primele nume de artiști mureșeni, mânați fiind de un sentiment puternic de patriotism local. 

Addo, Scopter, iON, Brody&Panda și mulți alții ne-au reprezentat admirabil în edițiile trecute, motiv în plus să așteptăm luna iulie și anul acesta.

Addo e unul dintre artiștii noștri care a fost prezent la toate edițiile de până acum ale festivalului, iON și Scopter nefiind uitați nici până acum pentru ”acea dimineață fabuloasă” de la scena Booha.

https://www.facebook.com/avi.musicevents/videos/290753464612465/

Biletele au fost puse în vânzare încă de anul trecut, acestea pot fi achiziționate direct de pe site-ul electriccastle.com, prețul unui General Access Pass fiind de 118Euro momentan.

Evident, vă recomandăm să urmăriți cu atenție postările de pe eventul de Facebook, întrucât pe măsură ce ne vom apropia de startul festivalului vor apărea și ofertanți de bilete/pass-uri ca urmare a faptului că nu vor mai ajunge la Bonțida din diverse motive. E un pont pe care nu l-am neglija.

Revenim cu noi informații utile și interesante legate de cea de-a șasea ediție a Electric Castle. Numărătoarea inversă a început!

Rate this post

Leave a comment