Votează party-ul Avimag al anului 2017!

Sfârșitul lui decembrie reprezintă un bun prilej de retrospecție. Ne gândim la ce am realizat din cele pe care ni le-am propus pentru cele 12 luni, precum și care au fost principalele bucurii și tristeți ale anului de la care ne luăm rămas bun.
2017 a fost un an în care AVi a înflorit, atât dacă privim din perspectiva numărului constant mare de participanți la eventurile Avimag și nu numai, găzduite de clubul nostru, care și-a păstrat fără urmă de rivalitate statutul de lider în ceea ce privește clubbing-ul în Târgu-Mureș. Practic, suntem singurii, dar asta nu ne oprește să menținem ștacheta ridicată.
2017 a fost un an în care ne-am făcut o sumedenie de amintiri, mulțumită vouă, fanii muzicii electronice underground care au umplut weekend de weekend clubul nostru și l-au ținut deschis mult peste cât programam inițial. De fiecare dată. Vă mulțumim!
2017 a fost un an în care artiștii importanți ai sound-ului românesc de techno s-au întrecut în seturi care mai de care mai spectaculoase la Avi, precum și la Uzină.
Totuși, care a fost preferatul tău? Da, tu, cel care ai trecut pragul clubului nostru și te-ai distrat fără margini în clubul nostru. 

Votează petrecerea care ți-a plăcut cel mai mult și, dacă cea pe care o preferi tu nu e propusă, te invităm să o propui tu, poate vei găsi mai mulți adepți 🙂

Ne-am gândit să tragem linie cum se cuvine acestui an fabulos și tocmai din acest motiv Macarie și Vid, doi dintre magicienii platanelor care ne-au bucurat urechile pe parcursul acestui an, vor fii capetele de afiș ale petrecerii de Revelion găzduite de AVi.
140 RON, open bar all night long, banging music and a fantastic atmosphere! More details coming soon! See you at AVi, guys!
Rate this post

Leave a comment