VOLK impresionează cu noul său EP Silence is Loud la Simbioza Records

Suntem obișnuiți de ceva vreme cu bangerele oferite de VOLK, artistul originar din Moscova și stabilit în Romania. Este unul dintre artiștii avimag cu un potențial în care credem cu tărie, fiind focusat pe producție și creând sunete în strânsă legătura cu sound-ul tipic românesc de techno.

Cu un sunet heavy&wild, după cum tocmai el îl caracterizează, VOLK reușește să ofere un  refresh genului abordat, scopul fiind acela de a transmite gânduri și idei prin intermediul muzicii sale.

It’s a dance floor, not a living room. – VOLK

Simbioza Records a fost fondat in Septembrie 2018 în Brașov de către Elsiel si Mateyou, fiind un proiect care are scopul de a aduce o viziune nouă asupra scenei muzicii electronice.

Noul EP al lui VOLK – Silence is Loud, lansat sub egida Simbioza Records, al 10-lea la număr, este cu adevărat o bijuterie muzicală, artistul continuând să își lase amprenta originală cu care ne-am obișnuit de atâta timp… ritmul dansant, sunetele armonioase și un bass ce îți zguduie gândurile sunt rețeta perfectă pentru a-ți capta atenția și a te face să te miști.

Cele două piese ce alcătuiesc acest EP, Rock Her Box Then Change The Locks și Silence Is Loud, vorbesc literalmente de la sine... și credeți-ne, au multe de spus.

Fără prea multă vorbă... vă lăsăm să decideți singuri.

Audiție plăcută!

 

 

 

Rate this post

Leave a comment