Vlf (bipolar) și Erik ne servesc cu techno la AVi

După o noapte albă în adevăratul sens al cuvântului alături de Addo și Prâslea, vine rândul unora dintre cei mai apreciați new comeri ai scenei românești să ne încânte începutul weekendul.

Erik și Vlf ne-au pregătit muzica de care avem nevoie pentru a ne încărca bateriile așa cum se cuvine, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la AVi.

https://www.facebook.com/velefe/
https://soundcloud.com/velefe

VLF vine de la Very Low Frequencies, termen utilizat în special în radiofonie. Sau poate de la inițialele numelui său, Valentin Florea?

Contează mai puțin, cert e că ne așteaptă un trip interesant alături de DJ-ul de la bipolar, unul în care sunetele și ritmul vor dansa energic, asemeni vouă, întreaga noapte.

Erik

https://www.facebook.com/Erik-1462857847372357/
https://soundcloud.com/fuloperik

Erik este rezidentul AVi și unul dintre cei mai promițători DJ ai noului val. Credem cu tărie că își va clădi un nume, ceea ce pe plan local reușește cu brio. Au rămas adânc întipărite în sufletele noastre petrecerile la care Erik a stat la pupitru alături de Priku, Incolor, G76, Mahony sau Addo, astfel că așteptăm cu nerăbdare weekendul pentru o nouă întâlnire cu el.

Detalii despre eveniment găsești aici: https://www.facebook.com/events/838038229667471/permalink/838038233000804/?notif_t=like&notif_id=1491830824862540

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment