Vinyl Speed Adjust, garanția unei petreceri nemaipomenite la AVi!

Eddy și Levy sunt băieții care ne vor face viața mai frumoasă în această sâmbătă noapte, la AVi.

Vinyl Speed Adjust vin în premieră în clubul nostru și suntem mai mult decât pregătiți ca să-i primim cum se cuvine.

Cei doi devin încet, dar sigur, o certitudine pe scena underground-ului românesc tocmai datorită stilului inconfundabil și a modului în care se completează reciproc, tipic pentru o echipă de succes.

Cei doi au mărturisit pentru Feeder că atunci când produc muzică nu urmăresc un algoritm tipic, ci pornesc de la o idee simplă, uneori un simplui sunet, pe care îl dezvoltă gradual până la produsul finit, de care ne bucurăm noi la party-uri.

Băieții și-au început parteneriatul în 2009, uniți fiind de pasiunea comună pentru muzică, iar de atunci au lansat în jur de 20 de viniluri sau materiale discografice, toate fiind primite cu bucurie de ascultătoți și DJ deopotrivă.

Aproape un deceniu de petreceri și prezențe pe diverse scene și, nu în ultimul rând, de discuri care au făcut înconjurul lumii.

Au avut gig-uri pe tot mapamondul, din Tunisia, în Elveția și Franța sau din Statele Unite în Anglia, Slovenia sau Germania, iar faptul că mâine seară ne vor onora cu prezența reprezintă un motiv suficient de puternic ca să umplem AVi ca de fiecare dată.

Și dacă nu erați încă în totalitate convinși, atunci prezența lui Scopter la platane e garanția unei nopți memorabile pe ritm de techno.

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru.

Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

Mai multe informații v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

Sunteți gata de dans? Prezența e obligatorie mâine seară la AVi!

Rate this post

Leave a comment