Rec24
 
 
 
Rec24

Vino la Waha să dansezi liber, în mijlocul naturii!

Am așteptat un an întreg să cucerim natura sălbatică de la Bățanii Mari, județul Covasna, cu ocazia unei noi ediții a unuia dintre cele mai fermecătoare festivaluri organizate în țara noastră, Waha.

Joi, 11 iulie, se dă startul celei de-a opta ediții, una al cărei teme va fi Femininul, sursa vieții pe Pământ și puterea creației. Participanții o vor celebra prin dans, natură și multă voie bună.

Iată lineup-ul complet, organizat pe genuri muzicale, unul absolut senzațional, cu nume importante și newcomers apreciați de publicul larg, regăsindu-se deopotrivă pe cele cinci scene:

Goa // Psytrance
Atmos, Braincell, Atma, Vibe Tribe, Evil Oil Man, Rastaliens, Tsuyoshi Suzuki, Hellquist, Latam, Salakavala, Kasatka, Prana, Kokmok, Ankur, Hutti Heita, Glosolalia, Calyptratus, Opus Summum, Varazslo, Trans Humantza, Thal, Etal, Darkology, Carlos, Pantomiman, Dark Whisper, Kala

House // Deep House
Gescu, Cezar, Kozo, Dubtil, Ada Kaleh, Nopame, Olga Korol, Khidja, Piticu, Dopamine, Nu Zau, Dane, Dwig, Aida, Kepler, CEDRIC DEKOWSKI, Alexandra

Techno // Tech House
Rhadoo, Vlada, Praslea, Dorisburg, JB, Einzelkind, Dan Andrei, Dasha Redkina, Naty Seres, Carbon, Tulbure, Vincentiulian, Johanna Schneider, Anyer Quantum, Andrea Ferlin, Anja Zaube, Dragos Rusu

Chillout // Down Tempo
Økapi, Son Kite, E-Mantra, Gagarin Project, Marius Georgescu, Katzele, Edward, Andrei Ciubuc

Trance
Voodoo, Marcus Henriksson, Asteroid

Electro // POP
Chancha Via Circuito, Vera, Soundopamine

Hardcore // Hardstyle
I:Gor, Vibes

Dubstep // Trap // Bass
Konstantin, Ono

Drum & Bass
DJ Fluid

Cele mai importante detalii se regăsesc pe eventul de Facebook, aici , în timp ce informații legate de locația exactă a festivalului regăsiți pe site-ul evenimentului, aici. Abonamentele pentru întreaga durată a festivalului costă 565 de lei, acestea urmând să fie disponibile și la poartă.

Peste șase mii de persoane au participat la ediția de anul trecut și, în condițiile în care Waha e într-o continuă creștere, ne așteptăm să avem parte de o adunare a oamenilor faini din țară și străinătate, uniți de pasiunea pentru muzică, oricare ar fi ea, și natură.

„Avem cinci scene care au o zonă muzicală de la downtempo și ambient până la tehno și trans. Avem o zonă unde familiile pot să își petreacă ziua, sunt traineri și oameni specializați în educația copiilor, care se ocupă cu părinții pentru ca aceștia să-și distreze copiii și să aibă o aventură frumoasă acolo la Waha.

Pe de altă parte, avem și zona de luminiș care e o zonă de activități pentru dezvoltarea personală, unde se întâmplă tot felul de workshop-uri și activități precum yoga, meditație, masaj sau terapii. Un aspect important este legătura cu natura. Noi încercăm să ajutăm oamenii să înțeleagă impactul fiecăruia asupra mediului și îi încurajăm să recicleze și să lase locul mai curat decât l-au găsit”, au transmis organizatorii.

Rate this post

Leave a comment