Vino diseară la Expoziția Muzicală! Se lasă cu dans și mult mult techno bun!

În sfârșit e weekend! Ne simțim foarte bine azi, după ce Modular ne-a făcut încălzirea aseară cu un set senzațional în cadrul AVi on Air, iar acum ardem de nerăbdare să înceapă Expoziția Muzicală la care nu aveți voie să lipsiți! Ne încântă faptul că Macarie și Vlad Arapașu vor da tonul muzicii începând cu ora 23:00, dirijându-ne astfel spre noi culmi ale bucuriei, la AVi.

Am așteptat îndelung să dansăm iar pe ritmurile lui Macarie, rezidentul nostru care crește valoric asemeni lui Harap-Alb, într-un an cât alții-n zece. Și nu are nicio tendință de încetinire! Drept dovadă, și-a început anul la Supermarket, în Zurich, dar nu la shopping – cum ar crede unii – ci ca să cutremure cum se cuvine începutul de an al elvețienilor, într-unul din cele mai faimoase cluburi din Țara Cantoanelor.

În această seară, alături de Vlad Arapașu (partener de Late Night Show lui Macarie în Sufrageria bucureșteană n.red), va servi bangere și bombe minimale cu nemiluita din spatele pupitrului său preferat, urmând ca noi să-i răspundem cu mișcări lascive sau pași repezi de dans, după gust și stil propriu.

Nu uităm nici că pe tânărul nostru artist îl așteaptă un event senzațional pe Dealul Feleacului (Domeniul Aroma), în februarie, cu Barac și Afriqua – la Alandala Winter Session v.004 – despre care puteți afla mai multe informații pe eventul de Facebook, aici, sau pe site-ul nostru, aici.

Vlad Arapașu sosește în premieră absolută în cel mai important club din Târgu-Mureș și suntem extrem de curioși să aflăm ce ne-a pregătit. Mai ales că îi suntem fani de mult timp, apreciindu-l la  maximum după activitatea sa ca jumătate a proiectului Dubsons, fiind responsabil pentru minunății precum Burghez sau Posei Don. Numărăm, deci, minutele până la ora 23:00!

Biletele costă 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă cele două tokenuri pentru consumația la bar, ceea ce reprezintă consumația minimă obligatorie. Ele pot fi achiziționate pe livetickets, aici. Mai multe informații în legătură cu evenimentul din această seară găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Sâmbătă ne vom da iar întâlnire în club cu ocazia unei noi ediții a 46 UP Techno Session, un party-spectacol ce va începe la ora 23:00 și se va încheia duminică dimineața. Blaise, Promi, Cross și Turck se vor afla în spatele pupitrului din AVi și promit un spectacol muzical de excepție, vă sfătuim să nu-l ratați!

Încurajăm artiștii mureșeni care dau dovadă de ambiție și pasiune pentru muzica electronică underground, iar băieții nu contenesc din a ne impresiona ori de câte ori vin la AVi, atmosfera pe care o crează e fenomenală, iar zâmbetele celor care se bucură de muzica lor stau mărturie în acest sens.

Detalii despre party-ul 46 UP Techno Session vă sunt oferite și pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment