Vineri petrecem pe cai mari, cu Lumieux și Erik!

Ne-am gândit să facem din finalul de noiembrie unul memorabil, astfel că am pregătit un line up spectaculos pentru voi, fanii care țin vie pasiunea pentru techno.

Astfel, vineri noapte, cu începere de la ora 23:00, Lumieux și Erik se vor afla în spatele pupitrului pentru un party de neuitat!

Ajuns în premieră în clubul nostru, Lumieux promite să ne țină în priză întreaga noapte, iar Erik reprezintă de mult o garanție nescrisă pentru o petrecere cum ne place nouă.

Lumieux este unul dintre cei mai interesanți producători români de muzică electronică underground, un reprezentant de seamă al scenei românești, atât de apreciate pe întregul mapamond.

Când colaborezi, de-a lungul timpului, cu unele dintre cele mai cunoscute case de producție sau labeluri, precum Dissonant, Purple Inc., Trapped London sau Subtil Rec, nu ai nevoie de prea multe epitete pentru a ști că ești un artist de certă valoare. Producțiile sale o dovedesc:

Salutăm prezența bucureșteanului în clubul nostru și, alături de voi pe ringul de dans, prezicem o nouă noapte albă marcă înregistrată AVi.

Ne doream de ceva timp să îl avem alături la AVi, iar faptul că îl va avea în dreptul lui pe Erik, tânărul nostru rezident, care, de curând a rupt gura târgului la DJ BootCamp și a fost considerat cel mai bun dintre toți participanții.

Marele premiu? O petrecere de pomină avându-l la pupitru, în clubul Kristal din București, cu Alli Nasser și, atenție, The Martinez Brothers.

Pe 16 decembrie tot AVi-ul îi va ține pumnii, doar că noi îl știm deja prea bine pe Erik și știm că o să-i lase pe toți cu gura căscată.

Detalii despre petrecerea lui Erik și TMB, pe eventul de pe Facebook

Până atunci, însă, avem datoria de a-l susține pe rezidentul nostru prin simpla prezență la AVi în acest viitor început de weekend, pe care îl așteptăm cu sufletul la gură, conștienți că ne vom distra până la extenuare.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate strict la intrarea în club, în noaptea de vineri. Prețul acestora este de 20 lei până la ora 1:00, respectiv 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea cu Lumieux și Erik de la AVi puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment