Vineri noapte petrecem la AVi ca-n vremurile bune!

Plusculaar vine în premieră la Târgu-Mureș, prevesting un sezon de toamnă senzațional în cel mai important club al orașului. Avându-l alături pe gabriL, care pe măsură ce trece timpul crește într-un an cât alții în zece, artistul bucureștean e pregătit să ne asigure un weekend de pomină la AVi!

Am petrecut destul weekendul trecut, fie la AVi, fie la Mioritmic, iar acum a venit clipa unei reuniuni serioase a tuturor trupelor avide de techno, house și minimal – din Târgu-Mureș și nu numai – în cuibușorul nostru de nebunii, de pe strada Poștei.

Cu alte cuvinte, vineri noapte, începând cu ora 23:00, toți fanii muzicii electronice underground sunt așteptați la AVi pentru un party așa cum ne place nouă cel mai mult, cu muzică bună, dans non stop și o atmosferă senzațională, cum mereu reușim să creăm împreună la AVi.

https://soundcloud.com/plusculaar/podcast-sept2018

Plusculaar a lansat de curând EP-ul Hai la Drum, care întruchipează practic experiențele artistului, inspirația fiindu-i asigurată de folclorul popular și de festivalurile care i-au marcat sufletul.

Un produs discografic foarte sensibil, sau mai degrabă delicat, care îți pune în mișcare senzorii cerebrali atunci când îi dai play și te face să zâmbești incontrolabil.

Înțelegeți voi de ce zicem asta ascultând snippet-urile:

https://soundcloud.com/archipel/sets/plusculaar-hai-la-drum-ep

Detalii despre petrecerea de vineri noapte vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că accesul în club se va face până la ora 3:30.

Biletele vor costa 50 de lei, în avans, urmând ca la fața locului, vineri noapte, să coste 60 de lei. Țineți cont de faptul că fiecare bilet include și două tokenuri (în valoare de 28 de lei) pentru consumația la bar. Ca să fie distracția asigurată din start!

Biletele în avans pot fi achiziționate exclusiv de pe livetickets.ro, aici. Tokenurile  și biletele achiziționate în noaptea petrecerii vor fi disponibile exclusiv la garderobă.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment