Vineri noapte la AVi e techno și voie bună cu Macarie și Vinyl Speed Adjust!

La AVi e-n toi cheful de distracție și zilele ce ne despart de mult așteptatul weekend sunt, parcă, mai lungi decât ar trebui. Și nu ar trebui să se mire nimeni dacă așteptăm sfârșitul de săptămână ca pe ziua de salariu, căci vineri noapte vom petrece alături de Vinyl Speed Adjust și Macarie!

Vinyl Speed Adjust este un duo specializat în mișcarea maselor și mângâierea sufletelor cu muzică electronică.

Ambii artiști fiind pasionați de vinyl-uri, cum e și normal, având release-uri sub egida unor label-uri de notorietate mondială, precum Pressure Traxx, Jesus Loved You sau Visionquest.

Crystal Structures și VSA Records sunt cele două case de producție care le aparțin băieților de la VSA, ambele având criterii diferite de selecție ale producțiilor proprii.

Cu o etică a muncii desăvârșite și cu o producție revigorantă, duoul a surprins figuri de frunte și ilustre din industrie și, cu fiecare lansare în parte, a devenit rapid o sursă pentru unii dintre cei mai buni producători din circuit.

Vinyl Speed ​​Adjust sunt fără îndoială două dintre cele mai inventive și promițătoare talente din România și ne onorează prezența lor, vineri, la AVi.

Macarie își face revenirea la AVi după o pauză în care a cucerit noi tărâmuri și scene cu muzica lui, cea mai recentă fiind la Oslo, alături de legenda vie Thomas Melchior! Abia așteptăm să-l avem în spatele pupitrului, fiind convinși că vom trăi împreună la AVi o nouă noapte de povestit nepoților.

Biletele la petrecerea cu Macarie și Vinyl Speed Adjust au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro.

Prețul biletului de acces este în valoare de 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă două tokenuri pentru consumația la bar. Online se achită biletul în avans, în valoare de 25 de lei, urmând ca în seara evenimentului să achitați diferența de 30 lei, reprezentând consumația minimă obligatorie.

În cazul în care vor mai fi disponibile și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate cu 65 de lei, preț care include și cele două tokenuri pentru consumația la bar.

Detalii legate de eveniment vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/meoko/macarie-meoko-278

Rate this post

Leave a comment