Vineri ne întoarcem acasă, n-ai voie să lipsești! Opening AVi w/ Christopher Lawrenz & Jonas!

După aproape cinci luni de așteptare, timp în care am dansat la Uzina Foto, a venit vremea momentului așteptat de toți fanii muzicii electronice underground din Târgu-Mureș!

Dăm, așadar, vineri noapte startul unui nou sezon de party-uri în cel mai important club din Târgu-Mureș, AVi!

Și pentru că se anunță a fi o sărbătoare a comunității techno pe plan local, ne-am gândit să îi răsfățăm pe toți aceia care ne-au fost alături, susținând evenimentele marca Avimag, responsabili cu crearea acelei atmosfere unice și tipice AVi, lăudată la unison de către toți artiștii care s-au aflat la desck.

Cadoul nostru se traduce prin invitați de marcă la mixer, în persoana lui Christopher Lawrenz și Jonas, cu alte cuvinte JOLA, aflați în premieră la Târgu-Mureș!

https://soundcloud.com/christopherlawrenz/christopher-lawrenz-pal-trip-afterhour-27082017

Practic, ne mutăm din spațiul industrial care aduce a ”90s Berlin raves” și aducem techno-ul la AVi, direct din Berlin, unde se găsesc cei doi artiști proveniți din Germania (Hamburg – Christopher), respectiv din Elveția (Jolan).

Cei doi artiști au un bagaj foarte bogat de evenimente și festivaluri la care au participat, atât împreună, sub titulatura JOLA, cât și solo, iar venirea lor la AVi nu poate decât să ne încânte. Cine a fost la Waha vara asta cu siguranță a rămas impresionat de muzica celor doi.

Barul e plin cu băutură pentru o petrecere ca-n povești, sistemul audio Funktion One abia așteaptă și el să bubuie AVi-ul din temelii, lineup-ul e complet cu musafiri de afară (dar probabil vom invita și unul sau doi rezidenți pentru a completa meniul muzical), mai lipsiți doar voi, prietenii noștri și totodată partenerii de dans, pentru o noapte albă AVi-style!

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de Facebook, aici.

Accesul la petrecere se face la intrarea în club, nefiind puse în vânzare bilete în avans. Veți achita la intrare 100 de lei, însemnând brățara de acces la party, respectiv 5 tokenuri pentru consumație. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă. 

https://soundcloud.com/user-981762172/jola-1-pdcst

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/deephousesweden/dhs-premiere-christopher-lawrenz-latin-sol-ama-recordings

Rate this post

Leave a comment