Vineri mergem DINCOLO și ne întoarcem la iON

Știți cine a inventat moonwalk-ul?
Bobi Busuioc, cum ar veni – politicianul visurilor noastre, s-a prins.
Nu băgăm mâna în foc că nu a “împrumutat” și el ideea de la Daniel Roxin, cum susține că ar fi șutit Michael Jackson dansul de la un popor străvechi.
Spectacolul „Dincolo”, produs de Teatru 3G e o comedie scrisă de Elise Wilk despre un politician care, pornind de jos,  a ajuns să povestească cu mai marii UE despre celebrul fruct kiwi.
Bobi Busuioc a implementat cu succes proiecte pe fonduri europene, și-a tras partea leului cu bună credință și crede cu tărie în fiecare idee care-i trece prin minte, chiar de s-ar bate în cap cu anterioarele.

„Mi-a făcut plăcere să-l inventez pe Bobi Busuioc. Cred că are o poveste care e foarte specială, uneori pare incredibilă, dar în același timp ar putea fi povestea oricărui politician de la noi.”

Elise Wilk

Deoarece comunitatea AVi este formată din oameni care apreciază arta în general, ne-am gândit să vă „semnalăm” evenimentele faine din oraș.

Așadar, vineri, de la ora 20.00, mergem în Bastionul Măcelarilor la spectacolul prietenilor de la Teatru 3G – one-man show-ul “Dincolo” cu Andi Gherghe.
Bilete se pot cumpăra online de pe biletmaster.ro/, membrii comunității AVi pot alege variantele cu preț redus.
Spectacolul durează o oră. Găsiți evenimentul și pe Facebook – aici.
Apoi, ne întoarcem în Club AVi la live stream-ul cu iON,  iar până spre miezul nopții, ne vom delecta pe ritmurile atent selectate și pregătite special pentru fanii muzicii techno aflați atât în fața monitoarelor, cât și la fața locului, la AVi. Accesul publicului e gratuit, ca și până acum la stream-urile live marca Avimag.

Subliniem că setul de vineri seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag(unde va recomandam sa ne dati subscribe), precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Rate this post

Leave a comment