Vineri intrăm în Schimbul 3 cu Addo, Nemeș și Ciakar!

Aprilie ne găsește prinși cu grijile cotidiene, însă în atâta haos trebuie să ne găsim și oaza de liniște sufletească, iar pentru asta ne ajutăm cu muzică. Avem și ”armele” potrivite pentru asta, ân persoana unor DJ dragi nouă.

Au trecut câteva săptămâni de când Addo ne-a delectat cu muzica lui și rezidentul nostru s-a gândit să se revanșeze în stil propriu, recucerind reduta. Astfel, aventura muzicală a familiei Avimag începe joi, de la ora 21:00, cu un set excelent marca Addo pentru a ne începe în forță weekendul. Și pică perfect, ținând cont că rezidentul nostru tocmai ce a electrizat publicul prezent în stațiunea Les 2 Alpes, din Franța, în cadrul celui mai recent Snow Fest.

Va fi cel de-al 71-lea Live Stream Avimag, iar detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Ca de fiecare dată, accesul membrilor comunității Avimag în club va fi gratuit. Sunt șanse să se lase cu after după miezul nopții, pentru că odată lipit de pupitru, e greu să-l mai miști pe Addo din loc. Și el e conștient că vineri intră în Schimbul 3, e nevoie mare de el pe baricade!

Drept dovadă, vineri noapte – de la ora 22:00 – petrecem în continuare cu el, asistat, de data aceasta, de Nemeș și Ciakar, doi DJ de nădejde, pe care Addo se poate baza pentru a le oferi fanilor o noapte albă marca AVi.

Nemeș ne-a delectat cu un set fabulos în urmă cu două săptămâni, cu ocazia celui de-al 69-lea Live Stream Avimag, iar vineri noapte e pregătit să facă show în fața publicului atât de drag lui. Ne distrăm mereu când Nemeș e la pupitru, acesta știind mereu care e cheia cu care să descuie lacătul chefului nostru de dans.

https://www.facebook.com/nemes.page/videos/262482841293846/

Ciakar aduce Schimbul 3 în premieră la Târgu-Mureș. Ce e Schimbul 3? ”O comunitate micuță, cu vise mărete, iubitori și susținători ai muzicii underground, “cei care iți vor colora diminețile”.

De asemenea, ne dorim să promovăm constant și intens această cultură muzicală, materializând pasiunea și trăirile transmise, reușind astfel să menținem și să dezvoltăm interesul unui altfel de public”, după cum mărturisesc chiar cei din Schimbul 3.

Prețul unui bilet la petrecerea de vineri va fi de 35 de lei, incluzând și un token pentru consumația la bar.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la garderoba clubului nostru, în seara evenimentului.

Ne bucură prezența unor asemenea artiști în clubul nostru, care produc artă de dragul artei și suntem nerăbdători să ne destrăbălăm vineri în Schimbul 3. Mai multe detalii vă sunt oferiote și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/ciakar/live-setpromo-mix-2018-07-28

Rate this post

Leave a comment