Vii cu cortul la Electric Castle? N-o să-ți lipsească nimic în camping!

Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Europa de Sud-Est, Electric Castle, și-a consolidat poziția de top în țara noastră ca urmare a pleiadei de artiști consacrați care fac spectacol an de an pe scenele amenajate la Castelul Bonțida, din județul Cluj.

În ciuda faptului că a avut de suferit mult din cauza ploii în trecut, organizarea a fost la superlativ de fiecare dată, fapt ce a păstrat viu interesul publicului pentru festival, acesta crescând gradual cu fiecare ediție ce a avut loc.

Unul dintre cele mai importante aspecte acoperite de organizatori îl reprezintă zona de camping, extrem de importantă pentru Electric Castle.

E și normal, deoarece în fiecare an mii de turiști aleg să campeze în zona special amenajată, corturile extrem de numeroase și parcările pline ochi fiind unul din peisajele cu care ne-am obișnuit după atâtea ediții.

Facilitățile oferite camperilor sunt pur și simplu de pe altă planetă, comparativ cu alte festivaluri din România, un semn clar de modernism și nivelare a festivalului la rigorile impuse de marile manifestări muzicale și sociale din alte țări, să le zicem mai dezvoltate decât a noastră.

Și dacă nu ne credeți încă, aflați că ediția de anul trecut a festivalului a adus de la sine o sumedenie de facilități în zona de camping: duşuri, un supermarket LIDL exclusiv pentru festival şi deschis zilnic de la 8.00 dimineaţa până a doua zi la 4.00 dimineaţa, dulapuri închise pentru bunurile preţioase şi o zonă specială de grill.

În premieră pentru un eveniment organizat România, Electric Castle a avut în camping şi o spălătorie de haine, cu detergent oferit de Persil şi care a putut fi folosită gratuit. Ne așteptăm ca, în conformitate cu tradiția impusă de organizatorii manifestării, avantajele oferite participanților să fie mai multe și mai impresionante.

Ah, era să uităm! Pentru a putea împărtăşi experienţa de festival şi cu prietenii rămaşi acasă, participanţii la ediția trecută a Electric Castle au avut la dispoziţie şapte puncte pentru reîncărcarea gratuită a telefoanelor mobile.

Cu alte cuvinte, dacă aveți în gând să petreceți cinci zile de vis la Bonțida, cu cortul și înconjurați de cei mai dragi prieteni, zona de camping va fi pregătită bine de tot pentru voi, pentru voi toți.

Biletele sunt de două tipuri pentru toți cei ce vor să campeze, General (la 650 de lei, ”Regular”, adică mai aproape de ”acțiunea festivalului” sau în zone ceva mai liniștite, denumite generic ”Quiet”) și Premium (la 999 de lei, tot Regular sau Quiet, după preferințe).

Dacă n-aveți cort, Dream Tent-urile (1400 de lei) sau Dream Tent-urile Large (1500 de lei), pot găzdui până la patru persopane fără nicio problemă și sunt situate în zonele cele mai ok ale zonei de camping a Electric Castle.

Sunt și opțiuni extra disponibile, dacă vreți să fiți bossy 🙂 White Lodge, de exemplu, pentru patru persoane, la 2200 de lei, oferă confortul unei căsuțe pentru patru persoane, deci puteți să vă organizați în grup dacă doriți să alegeți una dintre cele mai pimpin variante de cazare.

Pe toate le puteți achiziționa direct de pe site-ul festivalului, aici Dealtfel, vă recomandăm să aruncați o privire asupra webpage-ului EC înainte de a porni spre Bonțida, întrucât acolo găsiți absolut toate informațiile utile posibile și necesare înainte de a participa la un asemenea eveniment.

Puține alte moduri de a trăi un festival aduc mai multă satisfacție inimii decât unul trăit cu cortul, printre alți camperi, iar la Electric Castle regăsim ingredientele necesare pentru asta.

Cât despre muzică… nu cred că mai e nevoie să amintim cât de spectaculos este deja lineup-ul anunțat de organizatori.

Amintim doar câțiva dintre headlinerii festivalului ce va debuta în 18 iulie și se va încheia apoteotic cinci zile mai târziu: Damian Marley, Jwessie J, London Grammar, Mura Masa, Excision, Quantic, Netsky, Subcarpați, Alison Wonderland și mulți, mulți alții!

Am stabilit, deci. Ne vedem la Bonțida la jumătatea lui iulie. De întors acasă… vedem noi cum și când.

Rate this post

Leave a comment