Vid: ”Sunt nerăbdător să mă întorc la Târgu-Mureș, publicul mereu m-a impresionat!”

Ne mai despart câteva zile până la episodul cu numărul cinci din seria de petreceri Laboratorul de Techno, organizate la fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

Vid, Resa și iON ne vor ține în priză toată noaptea, întreg orașul fiind pregătit pentru dans pe ritm de techno!

Pentru ca așteptarea să fie mai ușor de depășit, am stat la povești cu Sorin aka Vid aka Egal 3 înainte să ne bucurăm urechile cu muzica pregătită de el special pentru noi.

Ne-a fost dor de el și era și normal să fie astfel, după ce în noiembrie anul trecut a făcut spectacol în AVi, petrecerea organizată atunci și care l-a avut în prim plan fiind de-a dreptul epică.

AVimag: A trecut mai bine de o jumătate de an de la ultima ta vizită la Târgu-Mureș. Ce-ai mai făcut de-atunci?

Vid: Salutare! De la ultima vizită am lucrat foarte mult la ”An|dromeda 08”, care va ieși în curând, în special Avi 01 și partea a doua a albumului “Schițe și Note”.

AVimag: Ai ajuns și pe tărâm nipon, la Dommune, unde au pus muzică cei mai importanți DJ români și nu numai. Cât de diferit e publicul din Tokio față de cel din Europa?

Vid: Recomand tuturor să ajungă măcar o dată în Japonia, de fiecare dată cand am fost am rămas cu un singur regret și anume faptul că nu pot sta mai mult, de la public până la cluburi, de la sunet până la organizare, totul este la cel mai înalt nivel.

Tokyo este un oraș minunat și un loc unde fiecare producător sau DJ poate învăța ceva nou.

Este diferit de Europa modul în care oamenii își respectă artiștii și le oferă încredere în tot ceea ce fac.

AVimag: Fosta uzină Foto a fost amenajată astfel încât să amintească de epoca rave-urilor clandestine din Berlin.

Cât de importantă crezi tu că e locația pentru un eveniment reușit?

Vid: Foarte importantă, dealtfel consider că o locație bine aleasă și bine pusă la punct ajută foarte mult la succesul unei petreceri, iar fosta uzină Foto este foarte bine aleasă.

AVimag: De foarte mult timp produci muzică. Ai vreo piesă de care nu te saturi nicicum, deși nu e tocmai nouă?

Vid: Da, sunt piese de care nu mă satur niciodată, uneori le ascult doar ca să-mi amintesc singur să nu mă schimb niciodată și să-mi mențin sunetul meu propriu, evoluând în fiecare zi.

AVimag: Care e cel mai recent produs discografic care-ți aparține?

Vid: Cel mai recent este “An|dromeda 08” apărut în presale pe toate magazinele online de specialitate și care va fi lansat oficial în următoarele săptămâni.

https://soundcloud.com/andromedaltd/sets/an-dromeda-08

AVimag: Ce le-ai pregătit sutelor de fani care vor fi prezenți sâmbătă noapte la fosta uzină Foto?

Vid: Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai.

https://www.facebook.com/Vidpage/videos/1533773386642862/

Va fi o seară în care eu, alături de Resa și iON ne vom distra alături de căldurosul public mureșean.

AVimag: Abia așteptăm să înceapă Laboratorul de Techno și să te vedem la pupitru! Mersi pentru timpul acordat 🙂

Vid: Multumesc și eu și ne vedem pe 8 Iulie la Foto!

Ți-ai luat biletul la party? Acestea costă 25 de lei în avans, respectiv 35 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

Numărul biletelor este limitat!

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Astfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul LDT5 de pe Facebook. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta propria clientelă.

Rate this post

Leave a comment