Vid, Resa și iON vă așteaptă la Foto! Laboratorul de Techno revine pe 8 iulie!


Sezonul petrecerilor organizate de AVimag la fosta uzină Foto din cartierul Unirii e în toi, iar asta nu poate decât să ne bucure!

Laboratorul de Techno, de departe cea mai spectaculoasă petrecere organizată în Târgu-Mureș pe timp de vară, continuă cu un nou episod. Cel de-al cincilea. Astfel, fanii muzicii electronice underground sunt așteptați în număr cât mai mare la Foto, unde Vid (aka Egal 3), iON și Resa ne vor face nopatea mai frumoasă și, mai ales, albă… cum ne place nouă!

Vid revine la Târgu-Mureș, după ce anul trecut a zguduit clubul AVi din temelii, rezultând astfel un party memorabil, unul dintre cele mai bune găzduite de clubul de pe strada Poștei în ultima perioadă.

Resa și iON, rezidenții AVi, sunt nu doar doi DJ excelenți luați fiecare în parte, dar fac și o echipă excelentă împreună, așa că suntem convinși că ne vor trata regește odată ajunși în spatele pupitrului de la Foto.

V-a plăcut la LDT4? Vă invităm să retrăiți clipele cele mai de preț de la ediția a patra a Laboratorului de Techno, albumul cu poze fiind uploadat pe pagina de Facebook a eventului, aici.

Biletele costă 25 de lei în avans, respectiv 35 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator. Numărul biletelor este limitat!

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Astfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul LDT5 de pe Facebook.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta propria clientelă.

Rate this post

Leave a comment