Vid impresionează iar! EP-ul AVI001 lansat oficial sub egida Avimag!


Vid și-a lansat de curând ultimul produs discografic, vinilul AVi001 conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination, sub egida Avimag.

Este o mândrie pentru noi și, totodată, o recunoaștere a clipelor fabuloase petrecute de DJul originar din Bacău în clubul AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș.

Dealtfel, Sorin mărturisește că experiențele trăite la AVi i-au oferit inspirația necesară pentru a produce ambele piese ale EP-ului:

”Tot ce pot spune este discul e dedicat celor trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante decât ocazia precedentă. Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi”.

 

Relația de afecțiune reciprocă dintre Vid și AVi nu e de dată recentă, artistul fiind mereu binevenit la Târgu-Mureș, răsplătind entuziasmul fanilor cu muzică mereu pe gustul nostru. 

Discul poate fi comandat și de pe site-ul Redeye Records, aici, fiind, spunem noi, o dovadă clară a talentului incontestabil al lui Sorin Răstoacă. Suntem convinși că va fi primit bine și abia așteptăm să auzim piesele bubuind din sistemul Funktion One de la AVi.

Dealtfel, având în vedere că îl considerăm pe Vid un bun prieten al AVi, avem un feeling destul de puternic că vom face o reuniune în scurt timp 🙂

”Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai”.

Vă invităm să vă bucurați de EP-ul lui Vid și să-l ascultați pe repeat, chiar sună bestial!

https://soundcloud.com/dbh-music/avi01-vid-the-only-way-is-up-ep

Rate this post

Leave a comment