Vibrații pozitive cu Resa și iON, la AVi

Resa va acapara vineri noapte pupitrul din clubul AVi, avându-l alături pe iON, cei doi urmând să le servească fanilor muzicii electronice un meniu muzical complet alcătuit din techno, house, minimal și alte genuri apropiate.

15391091_1045038372308630_1350489582204306745_n

Resa ► https://www.facebook.com/resa1801/
► https://soundcloud.com/resa1801

Alex, trebuie să recunoaștem, se simte în largul lui la AVi, iar eventurile organizate în clubul mureșean, la care a luat parte în calitate de headliner, s-au lăsat cu amintiri de neuitat.

Ce ne așteaptă vineri noapte? După cum mărturisește chiar el, ”strecor ocazional câte o piesa proprie, dar prefer să pun ce selectez, de cele mai multe ori”.

ion

iON ► https://www.facebook.com/ionbucerzan
► https://soundcloud.com/ion-ion-ion

iON este DJ-ul care pune un accent puternic pe producție, iar stilul său este pe placul celor ce iubesc techno-ul de calitate. Dealtfel, lecțiile predate de iON la AVi fiind caracterizate mereu prin dans, distracție și melodii atent alese.

https://soundcloud.com/tricktrackrecords/sets/trck18-ion-helluva-florian

Se anunță o nouă noapte de neuitat în care va fi intens promovată cultura muzicală, iar iubitorii muzicii electronice nu au voie s-o rateze!

https://soundcloud.com/tupiar/ion-miazanoapte?in=tupiar/sets/tupiar016-ion-miazanoapte

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/scopter-ion-the-fox-snippet

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/generatia-90/ion-moon-light-g90ffa

5/5 - (1 vote)

Leave a comment