Vibrații pozitive cu Hostox, Verzila, Nikizi, illi & 6FRNC, sâmbătă la AVi!

Ce săptămână frumoasă ne așteaptă, una piperată cu muzică bună și maratoane de dans! Începem, ca de obicei, cu o ceașcă bună de cafea. În fiecare dimineață de marți și joi, începând cu ora 10:00, sunteți așteptați la AVi pentru a vă bea cafeaua și a lua startul zilei așa cum se cuvine.

În parteneriat cu 112 Coffee & Co, singurul local din Târgu-Mureș în care este servită cafea de specialitate după criteriile Third Wave, vă invităm să vă beți cafeaua alături de colegi sau prieteni în clubul nostru.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici.

Joi seară începe distracția propriu-zisă, căci Nemeș ne va delecta cu un set de techno de câteva ore, până aproape de miezul nopții, la o nouă ediție a Avimag Live Stream Session. Va fi ediția a 69-a, așa că ne așteptăm la ritmuri fierbinți.

Accesul in AVi se poate face de la ora 20:00. Intrarea este gratuită membrilor grupului Avimag de pe Facebook, evenimentul având caracter privat. Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, fie la AVi, fie acasă, în fața monitoarelor.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă vom petrece toată noaptea în compania unor artiști din România, Franța și Anglia, în cadrul petrecerii We vibin’ w. Hostox / Verzila / Nikizi / illi / 6FRNC, începând cu ora 23:00.

Hostox și Verzilă revin în clubul nostru și o vor face cu întăriri din partea lui Nikizi, un tânăr DJ și producător francez susținut de DJ cunoscuți din întreaga lume, precum Janeret, Nick Beringer, Justin Pak sau Gunnter.

illi este un DJ meticulos și un producător apreciat, originar din Londra și care a cucerit mapamondul cu seturile sale.

Iubește să își hipnotizeze publicul cu micro și deephouse, iar curiozitatea lui insațiabilă pentru tot ce înseamnă nou și setea lui de a împărtăși muzica bună fanilor săi fac din el un artist complet, pe care abia așteptăm să-l ascultăm la AVi.

6FRNC vine din Grenoble și se autocaracterizează ca fiind un fan al muzicii electronice underground, pe care iubește să o împartă cu restul lumii, iar stilul său este în perfectă concordanță cu muzica promovată de Avimag.

Un motiv în plus să ne bucure prezența lui în spatele pupitrului nostru, sâmbătă noapte.

Hostox și Verzilă completează lista impresionantă de artiști care va cuceri cetatea AVi sâmbătă noapte, în cea care se anunță deja a fi o petrecere de neuitat în clubul nostru, la care vă așteptăm, ca de fiecare dată, în număr cât mai mare. 

https://soundcloud.com/liambinks-illi/my-feline-friend-1

Biletele la party sunt în valoare de 40 de lei până la miezul nopții, incluzând și un token în valoare de 15 lei pentru consumația la bar. După miezul nopții, accesul va costa 50 de lei, un token fiind, de asemenea, inclus în preț. Biletele pot fi achiziționate la garderobă, în noaptea evenimentului.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/djsixfran/quick-mafs

Rate this post

Leave a comment