Vestitorii primăverii, la AVi! Petrecem în weekend cu Paul K, Herck, Someșan, Bread & Butter și mulți alții!

Sfârșitul lui februarie anunță sfârșitul iernii și venirea primăverii calendaristice, un prilej de sărbătoare pentru toți cei care s-au săturat de frig și așteaptă cu nerăbdare să fie vitaminizați cu razele soarelui. Nouă ne-a plăcut iarna asta, așa că îi serbăm sfârșitul cum se cuvine, la AVi, cu petreceri în lanț. Și, ca de obicei, începem joi, cu un Live Stream special.

După o absență mult prea lungă, Paul K revine la AVi joi seară. Începând cu ora 20:00, clujeanul ne va încânta urechile cu un set de câteva ore ce va fi transmis live pe canalele Avimag, astfel încât să poată fi ascultat de oriunde, nu doar de la fața locului.

Sunteți invitați și în club, accesul comunității Avimag fiind gratuit. Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Vă lăsăm în compania setului pe care Paul K și Nu Zău ni l-au servit la Privo Terrace în urmă cu doi ani și ceva, ne-au năpădit amintirile, gata!

Vineri vom petrece în familie, cum s-ar zice, pentru că băieții de la ABC, Herck, Someșan și Bread & Butter, sunt unii dintre artiștii pe care îi ținem foarte aproape de inimă ca urmare a deselor întâlniri care s-au lăsat cu muzica bubuind tare din speakere și cârcei cauzați de orele de dans susținut.

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici,  urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 20 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 30 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentuloui, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Dacă tot aminteam de ore de dans susținut, aflați că perty-ul de vineri va continua și sâmbătă, pe timp de zi. Ne plac maratoanele, așa că vă oferim unul de dans și muzică bună.

Astfel, începând cu ora 17:00 (plus sau minus câteva minute n.red.), Thomas PCZ, Vlad Rusu și Mitri ne vor delecta până aproape de miezul nopții cu techno de calitate.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici. Biletele la Daytime Session costă 25 de lei, dintre care 15 lei reprezintă un token pentru consumația la bar.

Vom începe, așadar, petrecerile încă de joi seară, urmând a ne dansa weekendul, cum facem în general la AVi. Nu ne rămâne decât să așteptăm să vină primăvara cât mai repede!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment