Vestimentație minimalistă exclusiv de la Reflectss

Fără urmă de îndoială, ne declarăm fanii brandului Reflectss, un brand românesc născut din pasiunea pentru design și dorința continuă a creării unui stil aparte.

Se potrivește ca o mănușă energiei Avimag și tocmai din acest motiv am ales să vă prezentăm câteva dintre produsele lor, special ca să vă oferi o sursă de inspirație exclusivistă, asemeni colecției Reflectss.

Veți vedea că toate modelele lor de îmbrăcăminte bărbătească sunt unice, ieșite din comun și, mai ales, nu sunt disponibile spre a fi achiziționate în alte magazine, inclusiv online.

Începem cu tricourile, un capitol la care designerii Reflectss excelează. De exemplu, modelul Storm va deveni în scurt timp o piesă de rezistență în garderoba ta de party sau de festival.

Prin acest design exclusivist vei sfida standardele modei tradiționale și îți vei crea un look unic, care va face diferența.

Tricoul Terradon impresionează și el, ca dealtfel majoritatea modelelor din cadrul colecției.

Tu știi că stilul tău personal stă în detalii, iar tricoul Terradon, model longilin și asimetric, din bumbac 100%, e perfect pentru tine.

Vă recomandăm întreaga colecție, pentru alte și alte modele ieșite din comun, toate negre și fabricate din bumbac. Cel de la Reflectss vă oferă și sugestii în ceea ce privește alegerea mărimii potrivite, în funcție de greutate. Ca să nu dați greș cu alegerea potrivită.

Să dăm o raită și prin modelele de bluze și hanorace propuse de Reflectss pentru party sau festivalurile de muzică electronică.

Funk Robot este primul model asupra căruia ne oprim și… cine ne poate condamna pentru asta?

Detaliile incredibile, forma asimetrică, lungimea… toate astea fac din el un model cu totul special, cu care veți atrage toate privirile.

Și dacă tot am ales un model de hanorac asimetric, continuăm pe aceeași linie, cu o bluză asimetrică și cusături în relief Cold One. Cu guler înalt dotat cu fermoar și margini descusute, pentru un aspect rebel excepțional. Parcă desprinse din filmele sci fi sunt și gecile de la Reflectss.

Uite, de exemplu, modelul Oximoron, din imitație de piele întoarsă, care te pune în evidență și te încălzește deopotrivă.

Geaca de la Reflectss este diferită de tot ce cunoșteai până de curând în materie de stil urban.

E de neegalat în ceea ce privește detaliile comparativ cu ce găsești în ofertele de streetwear și e potrivită unui context urban, să-i zicem.

Le permite bărbaților să facă un statement personal unic în materie de stil. Uimitor și avangardist? Da! O piesă vestimentară definitorie pentru viitorul modei, cu siguranță.

Blugii sunt și ei în topul preferințelor bărbaților care gustă câte un pic de techno din când, iar modelul StarPower, cu bretele și cu aspect carrot fit nu ar trebui să lipsească din garderobă.

Blugii clasici au fost regândiți de către cei de la Reflectss în așa fel încât să devină o piesă vestimentară cu adevărat rebelă, pe care orice bărbat care se respectă să o poată purta cu mândrie.

Dacă pui confortul la același nivel cu stilul, pantalonii Disturbed au fost creați special pentru tine.

Un model unic, fabricat din cea mai bună țesatură Bistrech, cu un design inovator, buzunare laterale moderne și fermoare solide specifice stilului Reflectss.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid GLS, prețul de expediție fiind de 16 lei, oriunde în țară. Comanda ajunge în 1-2 zile lucratoare la destinație. Plata produselor se face în lei, integral catre agentul de curierat care efectuează livrarea, în momentul primirii produselor la domiciliu.

Leave a comment