Vess, Anaid, Cr15tina și Malice fac show la GIRLS Love Techno!

Luna aprilie aduce petreceri în premieră la AVi și cu deosebită bucurie anunțăm că fetele vor ocupa un rol esențial.

Astfel, vineri, 12 aprilie, începând cu ora 22.00, fanii muzicii techno sunt așteptați la AVi pentru a dansa pe ritmurile lui Vess, Anaid, Cr15tina și Malice, la GIRLS Love Techno! În aceste condiții nu ne rămâne decât să vă invităm la dans. De muzică se ocupă fetele!

https://soundcloud.com/anaidofficial/pineala-colada

Fetele își unesc forțele pentru a vă oferi un spectacol muzical cu totul special. Odată preluată ștafeta la pupitru, ne vor demonstra cât de talentate sunt, mai ales că și ele, în egală măsură cu bărbații, produc și mixează cu succes.

Dealtfel chiar vă recomandăm cu încredere să urmăriți cu atenție paginile artistelor, veți fi surprinși de cât de pricepute sunt, indiferent dacă ne raportăm la track-uri sau la seturi.

Girls Love Techno este proiectul care scoate în față reprezentantele sexului frumos, astfel ca vinerea viitoare AVi se va transforma într-un spațiu de vis, în care sunetul muzicii electronice underground îi va zgudui putenic pe cei prezenți, punându-le picioarele în mişcare.

Mai pe scurt: joc de glezne, dans intens, ferbră musculară a doua zi, tot tacâmul! Exact cum ne place nouă mai mult.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/vess/february-rec

Pregătiți-vă, așadar, pentru super party-ul Girls Love Techno din 12 aprilie, unde veți dansa până dimineața, într-o atmosferă incendiară creată de Vess, Anaid, Cr15tina și Malice!  Vino împreună cu gașca să celebrați împreună pe ritmuri de techno rolul femeilor în industria muzicală!

https://soundcloud.com/fratiiro/fratiicast-015-cr15tina-ro-high-sounds-bucharest

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/enjoygmusic/malice-live-molecular-beams?fbclid=IwAR3BQQAREGdYsS5KQR1gNNj3Lejygzt9KEn03yqoFUX8DKvGDr9AyfJmfP8

Rate this post

Leave a comment