Vedem împreună România-Spania, la Foto! Iar în weekend dăm o fugă în trecut

Se anunță o săptămână cu totul și cu totul specială la fosta uzină Foto. Vom avea parte de fotbal și artă din belșug, iar asta nu poate decât să ne bucure!

Începem distracția joi seară, când sunteți cu toții invitați la fotbal! Începând cu ora 21:45, când naționala României va juca împotriva extrem de galonatei echipe similare a Spaniei, vă așteptăm să urmărim meciul împreună, proiectat pe ecran mare, ca să simțim atmosfera Arenei Naționale aproape ca pe stadion!

Evident, nu vor lipsi berea din belșug, băuturile răcoritoare reci ca gheața, hot dogs sau mititeii delicioși, pentru ca să trăim meciul băieților lui Cosmin Contra așa cum se cuvine.

Accesul va fi liber, astfel că oricine dorește să urmărească meciul între prieteni e așteptat la Foto! Și avem și o surpriză pentru microbiștii ce ne vor onora cu prezența! Pentru că prietenii noștri de la Epic Food Truck ne vor fi alături la Foto și pentru ca atmosfera să fie una cât mai autohtonă, mititeii vor beneficia de o reducere de 20%!

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. Ne vedem joi la meci!

Odată reveniți cu picioarele pe pământ după meci, a venit timpul să facem o călătorie în trecut, regăsind peisaje, clădiri și momente pe care Târgu-Mureșul le-a uitat.

Facem referire, desigur, la expoziția celor de la Art & The City – din arhiva azopan.ro. www.azopan.ro este o arhivă foto online care își propune salvarea și publicarea patrimoniului fotografic analogic din România.

Colecția dorește să publice cât mai multe din milioanele de poze realizate analog, păstrate în adâncul sertarelor, în pod, pe rafturile din depozitele muzeelor sau cele care exista numai pe suport negativ.

Fosta uzină specializată în producția de material fotografic vine ca o mănuță pentru găzduirea acestei expoziții fotografice, așadar vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a experimenta o călătorie imaginară în trecutul orașului nostru.

Expoziție de fotografie din arhiva azopan.ro / 6-8 Septembrie

Vă așteptam in perioada 6-8 Septembrie la Uzina Foto (Str. Plopilor nr.12) să vă arătăm câteva imagini inedite despre orașul nostru și împrejurimi.𝐎𝐫𝐚𝐫:Vineri / 6 Sept. ➡️ 18:00 – 22:00Sambata / 7 Sept. ➡️ 16:00 – 22:00Duminica / 8 Sept. ➡️ 16:00 – 22:00🔘 𝐃𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚 : 𝟏𝟎 𝐑𝐨𝐧; prin care se vor acoperi consturile necesare organizării evenimentului. Mai multe detalii in descrierea evenimentului ➡️ https://www.facebook.com/events/2062072814087674/?ti=icl—————————-❖ 𝐒𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐢: REEA ∎ MINDTHEGAP ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Adonis Travel ∎ m2∎ Kiss FM❖ 𝐂𝐮 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥: Zi de Zii ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ TVR Tîrgu Mureş ∎ HISTORY

Publicată de ART & The City – Targu-Mures pe Duminică, 1 septembrie 2019

Pe eventul de Facebook regăsiți o sumedenie de informații utile legate de evenimentul găzduit de fosta uzină Foto. 

Orar:

Vineri / 6 Sept. ➡️ 18:00 – 22:00
Sâmbătă / 7 Sept. ➡️ 16:00 – 22:00
Duminică / 8 Sept. ➡️ 16:00 – 22:00

—————————

❖ : REEA ∎ Mind The GAP ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Adonis Travel ∎ Kiss FM

❖ : Zi de Zi ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ TVR Targu-Mureș ∎ History

Leave a comment