Vara asta ne dăm iar întâlnire la castel! 17 – 21 iulie, cinci zile de vis la EC7!

A devenit o tradiție deja ca în fiecare început de an să așteptăm cu sufletul la gură anunțarea listei cu headliner-ii de la Electric Castle. Și ca de fiecare dată, organizatorii nu dezamăgesc, astfel că între 17 și 21 iulie vom petrece mai mult ca sigur cinci zile și cinci nopți de vis la Bonțida.

Din rândul primilor artiști anunțați îi numim pe Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, While She Sleeps, Metric, The Vaccines, Boys Noize, Chinese Man, Sofi Tukker, Kronos Quartet și mulți, mulți alții.

Lista completă și actualizată în timp real de către organizatorii celui mai important festival din România poate fi vizualizată aici.

https://www.facebook.com/ElectricCastle/videos/996640530459723/

Concertul Florence + The Machine din cadrul Electric Castle vine într-un moment esențial în cariera trupei; noul lor album lansat în această vară, High as Hope, aduce schimbări esențiale în linia muzicală, influențate de schimbările radicale pe care Florence Welch le-a făcut în viața ei, o maturitate confirmată atât în plan creativ cât și personal.

Câștigător de Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezența sala Electric Castle alături de fratele său, Shannon Leto; altfel spus, 30 Seconds to Mars este oficial pe afișul viitoarei ediții a festivalului. Cel mai recent album al trupei, America, este promovat printr-un turneu mondial ce ajunge astfel și în România, oferind publicului cea mai ambițioasă producție semnată până acum de trupă.

Iar asta nu este puțin lucru pentru acești artiști care, pe lângă un șir copleșitor de premii, dețin chiar și un record Guinnes. Nu oricine are capacitatea lui Jared Leto de a jongla între producții majore de Hollywood și arene pline de zeci de mii de fani, dar în spatele reputației de megastar stă un muzician ce a reușit să vândă peste 15 milioane de albume în cele două decenii de la lansarea trupei. Walk on Water , RescueMe, Kingsand Queen sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars, marcând un stil nou, cu puternice influențe electro, în muzica trupei.

Bring Me The Horizon, revelația ediției cu numărul 4 a Electric Castle, revin în 2019 pe scena festivalului. Poate cea mai ambițioasă trupă rock britanică a momentului, BMTH va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care vor porni imediat într-un turneu de promovare în Europa și Australia. Doar două piese de pe viitorul Amo au fost prezentate până acum, dar fanii adevărați știu deja că albumul nu va semăna cu nimic din ce trupa a creat anterior. Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa, precum Electric Castle. Alături de ei, concitadini din Sheffield și frați în stil rock, trupa metalcore While She Sleeps își fac loc pe afișul ediției din iulie 2019.

După ce am trecut în revistă cei mai importanți headlineri, e timpul să ne îndreptăm puțin atenția și asupra artiștilor din zona muzicii electronice care au fost deja anunțați pentru ediția din acest an a festivalului.

Nu vom discuta despre artiștii de techno, house și minimal, ci ne vom focusa asupra formațiilor și DJilor de drum and bass care vor electriza și mai tare Castelul Bánffy de la Bonțida.

Hospitality va organiza o noapte specială, dedicată artiștilor proprii, amintindu-i aici pe Spy, Danny Byrd, London Elektricity și Dynamite MC, o pleiadă de nume de legendă ai acestui stil de muzică ce acaparează de aproape două decenii inimile a zeci de mii de tineri din țara noastră.

Recomandarea noastră e să purtați încălțăminte de sacrificiu.

Biletele la cea de-a șaptea ediție a EC pot fi achiziționate online, la prețul de 99 de Euro, aici.

Subliniem că organizatorii au pus și anul acesta la dispoziția fanilor mai multe tipuri de pachete pentru accesul la festival, cel mai popular fiind, desigur, cel care include și accesul în camping, la 120 de Euro.

Pachetele VIP pot fi achiziționate cu 190 de Euro, Premium Pass-urile – care includ spațiu de campare normal sau într-o zonă liniștită – costă 211 Euro. Vom reveni cu detalii în săptămânile următoare.

Suntem nerăbdători să petrecem cea de-a șaptea ediție a festivalului Electric Castle împreună, în compania unor asemenea artiști, înconjurați de oameni faini, care crează o atmosferă unică în Sud Estul Europei. 17 – 21 iulie. Bonțida.

Nu vă faceți alte planuri, ne vedem la castel!

Rate this post

Leave a comment