V-a fost dor? Laboratorul de Techno 10 pune stăpânire vineri pe Uzina Foto!

După un weekend în care cuvântul de ordine a fost relaxarea alături de cei dragi, la Uzină, în cadrul celei de-a doua ediții a, să-i zicem, Zilei Porților Deschise la Uzina Foto (cu muzică bună din partea rezidenților Avi, hamace cât cuprinde, mâncare delicioasă și alte activități distractive conexe) a venit vremea pentru chestiuni ceva mai serioase!

https://soundcloud.com/user-378304677/vid-classic-2018

Laboratorul de Techno a ajuns la ediția a 10-a, motiv pentru care i-am chemat vineri alături de noi pe Vid, Addo, Nemeș, Oana și gabriL, care vor da startul distracției începând cu ora 20:00. 

Mai întâi ne vom distra în curtea Uzinei, urmând ca în jurul miezului nopții să ne mutăm definitiv în fosta fabrică din cartierul Unirii pentru a încinge un dans ca-n cărțile cu basme.

Probabil vom avea oportunitatea de a asculta track-urile de pe Vinilul AVi001, care conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination.

Inspirația pentru aceste două bijuterii muzicale i-a venit pornind de la amintirile și experiențele artistului în clubul nostru, așadar putem spune că e cu dedicație.

Dealtfel, cu Vid a fost vorba de dragoste la prima audiție, stilul său fiind pe gustul nostru, iar atmosfera creată de fiecare dată când acesta s-a regăsit în spatele pupitrului de la AVi a fost mereu senzațională.

Tot ce pot spune este discul e dedicat celor trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante decât ocazia precedentă. Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi, mărturisește Sorin (Răstoacă aka Vid aka Egal3 aka Băcăuanu).

Pleiada de DJ rezidenți ai clubului AVi, cel mai important din Târgu-Mureș, nu face altceva decât să completeze cu stil meniul muzical pregătit pentru petrecerea de vineri noapte.

Ca de obicei, biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro. Cert e că primele 100 de bilete vor costa doar 25 de lei, urmând ca apoi prețul acestora să fie de 35 de lei.

În noaptea evenimentului, vineri, 27 iulie, veți putea să vă achiziționați bilete la intrarea în Uzină cu 40 de lei.

Evident, găsiți detalii și multă muzică bună pe event-ul de pe Facebook, aici.

Vom avea Camionul Delicios în curtea Uzinei pentru gustări fabuloase la dispoziția tuturor, un bar plin cu băutură pentru toate gusturile, un show vizual special marca Japian și multe alte surprize pregătite pentru comunitatea Avimag, adică amatorilor de techno, în special, și muzică electronică, în general.

Am stabilit întâlnirea cu voi, fanii muzicii techno din Mureș și nu numai, pentru vineri, de la ora 20:00, la fosta Uzină Foto din cartierul Unirii. Pregătiți-vă adidașii sau ghetele pentru dans susținut. Ne vedem la Foto!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment