UNTOLD presents women DJs who have generated change in the electronic music industry – NERVO

Există în muzica electronică un duo care a marcat tot: producție, DJ-ing, familie, statutul de superstars… e primul duo de surori din spectrul muzicii electronice. 

Mim și Liv Nervo au reușit să se impună pe scena EDM încă de la prima listare în Top 100 DJ Mag; se întâmpla în anul 2012. Mulți ani la rând au marcat cea mai puternică ascensiune in clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, au scris și au produs muzică pentru nume gen The Pussycat Dolls, Kylie Minogue ori Miley Cyrus, au la activ o nominalizare Grammy, pentru ,,When Love Takes Over”, piesă pe care au scris-o pentru David Guetta & Kelly Rowland

Un duo dinamic care a reușit să capitalizeze un fanbass uriaș în întreaga lume, în Top 100 DJ Mag 2020, gemenele din Australia au marcat o urcare de 4 poziții, ajungând pe locul 20. 

 

Cu rezidențe în cele mai mari cluburi din lume și apariții în mainstage-ul celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, de la UNTOLD la EDC, Tomorrowland la Creamfields, Lollapalooza ori Ultra, Mim și Liv au reușit, prin live set-urile pline de energie, ținutele non-conformiste, să-și asigure statutul de cel mai aclamat duo feminin. 

 

 

În 2015 și-au lansat albumul de debut, intitulat „Collateral”, au urmat „People Grinnin” (2016), „Best Friends” (o colaborare cu Sofie Tucker, piesă lansată în 2017) sau recentul ,,Gotta Be With You” lansat anul acesta împreună cu artista din Marea Britanie, Carla Monroe… toate  acestea au devenit favoritele clubber-ilor din întreaga lume. 

 

 

Originare din Melbourne, gemenele născute la o zi distanță, 17-18 februarie, au debutat într-o carieră de modeling pe care au abandonat-o rapid pentru a se dedica producției muzicale. 

 

Prima piesă la care au lucrat a fost ,,Negotiate with Love”, scrisă pentru Rachel Stevens care a ajuns pe locul 10 în chart-urile din Statele Unite. A urmat uriașul succes ,,When Love Takes Over”, piesă nominalizată la categoria Best Dance Recording în cadrul Premiilor Grammy

 

 

Acesta a fost momentul în care Mim și Liv au decis să lanseze producții proprii sub numele NERVO

 

 

,,Like Home”, colaborarea cu Nicky Romero din 2012, le-a adus locul 33 în UK Singles Chart, în vreme ce „Hold On”, piesă lansată în 2013, a reușit să intre în chart-ul dance din Satele Unite. Acesta a fost și momentul în care NERVO au devenit vizibile în toată lumea. 

 

Anul 2014 a fost unul minunat pentru cele două surori, au ieșit pe piață cu „Haute Mess”, piesă care le-a asigurat locul 5 în clasamentele din mai multe țări ale lumii, inclusiv în Hot Dance Club Play Chart

 

 

NERVO aleg să-și prezinte albumul de debut, „Collateral” un an mai târziu, în 2015, un LP care venea cu producții care au intrat în U.S. Top Five: „Let It Go”, „Bulletproof” și „The Other Boys”, o piesă de NO. 1 la care au lucrat cu Nile Rodgers, Kylie Minogue și Jake Shears.

 

 

 

Și-au făcut prieteni, care au devenit și colaboratori, cu Steve Aoki și Afrojack au lansat  ,,We’re All No One” (locul 8 în Billboard Hot Dance Club Songs Chart), ,,The Way We See The World” cu Afrojack, Dimitri Vegas and Like Mike (Imnul Oficial Tomorrowland 2011), ,,Reason” cu Hook N Sling, ,,Something to Believe In” la care au lucrat cu Norman Doray, ,,Like Home” alături de Nicky Romero (timp de 3 săptămâni piesa a fost NO 1), ,,Turn This Love Around” cu Armin Van Buuren (inclusă în albumul ,,Intense).

 

 

 

În mod natural au urmat rezidențele în cele mai mari cluburi ale lumii: Omnia, Hakkasan, Wet Republic în Las Vegas, Ushuaia și seria de evenimente #NERVONation în Hi Ibiza, turnee peste tot în lume, gemenele fiind headlineri la cele mai mari evenimente din circuitul de festival, cu o apariție memorabilă și la festivalul UNTOLD

 

Style, savvy, positivity! 

Nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că gemenele NERVO au semnat parteneriate cu cele mai puternice brand-uri din lume, lansându-și si propia colecție vestimentară.   

 “Let’s face it, you can be creative in many ways. From wearing crazy clothes and great makeup to playing insane tunes. It’s all good” – Mim Nervo

Două tipe cu un stil vestimentar ieșit din tipare, care au apărut pe coperta celor mai cunoscute reviste fashion din lume de la Vogue, Elle, Cosmopolitan până la NYLON, In Style, People, gemenele NERVO au reușit să devină un simbol al libertații de exprimare, figure iconice pe scena electronic dance music.  

Purple hair and purple lipstick; we did it all!!” – Mim & Liv Nervo

 

5/5 - (3 votes)

Leave a comment