Unde e CAP, vai de picioare! Vineri dansăm până la epuizare!

Avem un feeling că o să ne distrăm maxim weekend-ul ăsta la AVi! Ingredientele sunt pe masă, vom găti ceva senzațional. Felul unu se coace diseară, când ascultăm un set pregătit special pentru noi de Lowkodi, cel mai nou membru al familiei Avimag, rezidentul nostru revenind la pupitrul său preferat cu începere de la ora 20.00.

Setul rezidentului nostru va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook

Live Stream-ul va fi urmat de petrecerea studenților UMF de la Stoma, Stoma Loves Techno, despre care găsiți detalii pe eventul de pe Facebook

Accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook e gratuit în seara aceasta în club pentru a asista la momentul lui Lowkodi, Live Stream-ul fiind un moment oportun pentru fanii muzicii techno să-și achiziționeze bilete în avans pentru petrecerea de vineri, cu Cap și Resa în prim plan. Felul doi și desertul!

Pentru că, dragii noștri, mâine petrecem cu unul dintre cei mai apreciați rezidenți AVi, Resa, împreună cu unul dintre cei mai apreciați DJ români la ora actuală, Cap.

Ingredientele perfecte pentru o petrecere pe măsura gusturilor noastre.

ReCAPitulăm: mâine, în jurul orei 23:00, nu ai voie să lipsești de la AVi dacă îți place muzica electronică underground.

Cap și Resa vor face spectacol la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș până dimineața, iar atmosfera va fi una fierbinte, ca de obicei la AVi.

Pentru că începem ușor-ușor pregătirile pentru o nouă ediție a Sunwaves festival, iată câteva amintiri de la ediția precedentă, în care artistul a impresionat și s-a instalat definitiv în inimile noastre.

Te-ai convins că fără tine nu putem petrece, așadar te așteptăm la AVi!

Prețul biletelor de susținere a evenimentului va fi de 30 de lei până la ora 1:00, respectiv 40 de lei după acea oră. Pentru că numărul e limitat în conformitate cu normele ISU, vă recomandăm să vă achiziționați biletele în avans, încă de diseară, de la ora 20:00, la AVi, cu ocazia Live Stream-ului Avimag semnat de Lowkodi. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment