Unde dansezi vineri noapte? La AVi! ▼ 36 UP | Techno Session ▼

Palee, Prometheus și Blaise încing vineri seara atmosfera deja fierbinte de la AVi cu ocazia ▼ 36 UP | Techno Session ▼. Un weekend reușit se cunoaște de vineri, iar petrecerea găzduită de clubul nostru e cel mai clar semn că ne așteaptă o noapte albă condimentată cu dans și vibrații pozitive.

https://www.facebook.com/Undergr0undPartys/videos/720139554862590/

Lui PaLee nu-i place când lumea stă pe loc, așa că și-a propus să ne pună în mișcare pe ringul de dans până la orele dimineții. Suntem convinși că vă place sound-ul lui, așa că știm deja că ne vom întâlni cu toții mâine seară la AVi. Big up!

https://soundcloud.com/pa_lee/but-i-dont-want-to-move

Blaise a pregătit un mix special pentru eventul de mâine seară, pentru că-și iubește fanii și îi vrea cu zâmbetul pe buze și cu temele de casă făcute înainte să danseze până la epuizare în clubul nostru.

Vă invităm să-l ascultați după ce terminați de citit, ca să înțelegeți de ce e Blaise în stare.

Ne întâlnim cu el și Prometheus la AVi, iar în combinație cu PaLee e clar că rezultatul final va fi unul de excepție.

Accesul se face pe bază de guestlist, cu plata a 10 lei, în avans sau la intrare, până la ora 1.00 AM, urmând ca accesul să fie 15 lei după această oră.

Pentru a vă regăsi pe guestlist trebuie să bifați Going la eventul de pe Facebook.

Până atunci, vă așteptăm diseară, de la ora 20:00, la show-ul pus la cale de Macarie, setul său urmând să fie transmis Live stream pe Youtube și Facebook, iar accesul publicului e gratuit.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/djblaisero/promo-mix-october-2017

Rate this post

Leave a comment