Unde dansăm în acest sfârșit de săptămână?

Din fericire pentru noi toți, în club nu e vreme mohorâtă, așa că putem să ne simțim bine fără opreliști. După ce joi vom avea parte de un Live Stream spectaculos cu Saboar în prim plan, vineri ne vom muta atenția spre clubul OPUS, unde prietenii noștri organizează un party de-a dreptul epic!

https://soundcloud.com/idww/idlax002

OPUS presents Lizz × gabriL × Cozmin va începe vineri, de la ora 23:00, în clubul situat pe strada Libertății 128. Ne bucură prezența lui Lizz la Târgu-Mureș și suntem convinși că se va lăsa cu dans până dimineața datorită lui și celorlalți artiști prezenți în spatele pupitrului.

Lizz, originar din Buzău, momentan stabilit în Cluj-Napoca, a luat contact cu muzica electronică la vârsta de 16 ani și de atunci a dezvoltat o pasiune atât pentru producție, cât și pentru mixat.

Cunoscut pentru release-uri la label-uri faimoase, precum MOMENT Records, EASTENDERZ, Valiosi Records sau Hoxton Records, artistul este într-o ascensiune continuă, primind suport de la artiști precum Petre Inspirescu, Rhadoo, Raresh, Barac, Mihigh și alții.

Biletele vor costa 25 de lei până la miezul nopții, respectiv 35 de lei după ora 0:00, dar mai multe detalii vă sunt oferite în eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/playedby/playedby004-lizz-chapter-i-lp-4×12-180g-vinyl-only

Sâmbătă noapte revenim în cuibușorul nostru de nebunii, pentru o nouă ediție a petrecerii Studenții liberi la Techno. Fanii muzicii techno și a derivatelor ei sunt așteptați în număr cât mai mare la AVi, unde vor fi primiți cu muzică bună din partea rezidenților noștri.

Accesul va fi gratuit până la ora 2:00, urmând ca după această oră să plătiți 10 lei pentru a participa la petrecere.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/macarie-alex/livestream-avi-02122018

 

Rate this post

Leave a comment