Un nou club de muzică electronică inaugurat în Târgu-Mureș

Ne încântă veștile bune venite pe plan local, iar deschiderea unui nou club în Târgu-Mureș reprezintă, cu siguranță, o veste dintre cele mai bune!

Considerăm că orice concurență este de bun augur, întrucât încurajează evoluția, iar scena techno în orașul/județul nostru are un potențial fantastic tocmai datorită oamenilor pasionați care umplu weekend de weekend locurile în care sunt organizate party-uri.

Pentru acești oameni merită eforturile din spatele înființării unui club dedicat exclusiv lor.

Opus este cel mai nou club din orașul nostru, acesta urmând a fi inaugurat sâmbătă noapte, de la ora 22:00, cu un Opening Party foarte atractiv. Mihai Pol & gabriL, alături de Cosmin, responsabil cu warm up-ul, vor anima publicul prezent în locația situată pe strada Libertății nr 128.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Revenim la AVi, unde v-am pregătit un super program pentru acest sfârșit de săptămână. Noi dăm startul weekend-ului în seara asta, cu un nou Live Stream, de data aceasta cu DNU în prim plan.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție aici.

Mâine continuăm distracția cu R107, Nori și Lowkodi, rezidentul nostru mult apreciat, revenit la pupitrul său preferat după mai multe escale în afara orașului și chiar a țării.

Mai multe informații, pe Facebook, aici.

Sâmbătă încheiem maratonul de techno cu băieții de la Nopame, care ne vor servi un spectacol live de techno și percuție alături de Dr. Panda și MihuT, evenimentul făcând parte din seria Szcéna.

Eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

 

Rate this post

Leave a comment