ULTRA MUSIC FESTIVAL IS OFFICIALLY CANCELLED

Ultra Music Festival a confirmat că ediția 2020 este anulată din cauza temerilor legate de răspândirea COVID-19, cunoscută și sub numele de coronavirus.

Miami Herald a raportat pentru prima dată această știre miercuri, citând un oficial al orașului Miami ca sursă.

Acum, Ultra Music Festival a confirmat oficial știrea printr-o declarație, scriind: „Cu o inimă grea, vă informăm că The City of Miami a emis o directivă oficială care solicită ca cea de-a 22-a ediție a Ultra Music Festival, programată inițial pentru 20, 21 și 22 martie 2020, să fie amânată pentru 26, 27 și 28 martie 2021. Din cauza declarației guvernatorului din Florida și a situației de urgență în domeniul sănătății publice și potrivit Ghidurilor provizorii pentru Centrele de Control și Prevenire a Bolilor pentru COVID-19, este imposibil ca orașul să ofere acces la parcul Bayfront în acest moment.

„Este o problemă fără precedent, pe care nu o tratăm cu lejeritate și trebuie să continuăm să ne adresăm autorităților pentru îndrumare. În cele din urmă, nu există o prioritate mai mare pentru noi decât sănătatea, siguranța și bunăstarea fizică a fiecăruia dintre voi, împreună cu toți cei implicați în producerea evenimentului.”

Toți deținătorii de bilete vor fi contactați cu informații despre pașii următori.

https://www.facebook.com/Ultra/posts/10157390249077739

Sursa: Ultra Music Festival & Mixmag

Rate this post

Leave a comment