Ultimate party experience: Laboratorul de Techno

Sunteți gata să dansăm cu Livio & Roby, Addo și Erik? Mâine seară ne adunăm cu toții la Foto, într-un cadru devenit deja tradițional în Târgu-Mureș și sinonim cu distracția și buna dispoziția.

Vă prezentăm în doar câteva cadre ce ne așteaptă mâine la fosta uzină Foto din cartierul Unirii, locul în care muzica electronică se simte ca la ea acasă.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1622526471112199/

Props to Vali Ghica, prietenul nostru, care a surprins tocmai esențialul acestor petreceri și experiențe muzicale deopotrivă. 

Știm deja că mâine vom da startul unei noi nopți ce va rămâne adânc întipărită în sufletul nostru, iar asta pentru că oamenii cinstesc locul, iar muzica hrănește inima.

Pentru LDT6 au mai rămas câteva bilete disponibile în avans, la prețul de 30 de lei, urmând ca la intrarea în uzină brățările de acces sa fie achiziționate cu 40 de lei.

Pentru a obține un bilete în avans trebuie să luați legătura în privat cu reprezentanții de PR ai clubului AVi, Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Ne vedem mâine seară la party! 🙂

 

Rate this post

Leave a comment