Uh, Hostox, music sounds better with you!

Unul dintre cei mai talentați și totodată în vogă artiști de muzică electronică din România ne va onora cu prezența atât joi, când se va afla în prim planul Live Stream-ului Avimag, dar și vineri noapte, când alături de el vor urca la pupitru, rând pe rând, ertmi, Alex Șimori, Jasper Alex, plus Verzilă b2b Mofescu.

Joi, deci, începând cu ora 20:00, fanii muzicii techno sunt așteptați la o întâlnire cu muzica lui Hostox, setul său urmând a fi transmis live comunității Avimag de pe Facebook.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Vineri dansăm cu Oscilații, party-ul pregătit de către aceștia pentru publicul din AVi fiind nu doar extrem de atractiv, dar și o experiență inedită, cu o armată de DJ la pupitru, toată noaptea, strict pentru ca dansul și buna dispoziție să fie cuvintele de ordine.

Biletele vor costa 20 de lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după acea oră, iar detaliile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook dedicat party-ului, aici.

Născut pe meleaguri transilvănene și crescut pe insula italiană Ponza, unde scena muzicii underground e, practic, inexistentă. Sau era, mai bine spus, până să apară el în peisaj. S-a apucat de produs muzică după propriile gusturi, adică una ce te pune în mișcare, cu diverse elemente vocale sau poetice.

Hostox e responsabil pentru o sumedenie de release-uri, toate reușite, după umila noastră părere, pe care le puteți regăsi și achiziționa de aici

În plus, e caracterizat de o poftă nebună pentru descoperirea de noi și noi combinații de sunete, voci și ritmuri, iar dorința de a oferi în mod constant un sound cât mai drag publicului nu se consumă odată cu trecerea timpului.

Într-un interviu pentru ElectronicBeats, acesta mărturisea că se ocupă intens de producție și va ieși cu un nou produs discografic la începutul anului viitor:

Pregătesc un album nou la labelul meu, “Ponza Records”, care va fi lansat în Ianuarie 2019. Mai sunt și alte EP-uri care vor ieși anul acesta, unde colaborez cu artiști pe care îi stimez mult când vine vorba de producții muzicale, precum Akufen, Mihai Popoviciu și mulți alții. Există mai mulți artiști cu care aș dori să colaborez, dar cred că Leafar Legov este primul din listă.

Tot ce ne rămâne acum e să numărăm, cuminți, orele până joi seară, când vom intra oficial în orarul AVi de weekend. Vă așteptăm în număr cât mai mare, ca să umplem ca de fiecare dată cel mai important club al orașului și să creăm acea atmosferă tipică nouă.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment