Uh, baby, music sounds better with you! Party hard Friday @ Foto!

Vineri noapte petrecem la fosta Uzină Foto din cartierul Unirii alături de cei dragi și în compania unora dintre cei mai apreciați DJ de muzică electronică underground din România, Sepp și Crihan! Brazilianul Katu și Resa, rezidentul clubului AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș, vor completa meniul muzical pentru cea care se anunță deja a fi una dintre petrecerile de pomină ale anului.

Laboratorul de Techno cu numărul 9 va coincide cu distracția, iar pentru ca party-ul să fie pe gustul vostru, al comunității de fani ai muzicii electronice, v-am pregătit o serie de surprize menite să vă facă noaptea de vineri spre sâmbătă mai frumoasă.

Petrecerea va începe în curtea Uzinei, de la ora 20:00, cu Resa la pupitru, pentru că nimic nu se compară cui un apus de soare de iulie, la umbra copacilor de la Foto.

Katu va muta distracția în spațiul special amenajat pentru Laboratorul de Techno, în interiorul fostei Uzine, unde ne place nouă tare tare mult să dansăm până la epuizare, în jurul miezului nopții.

Sepp și Crihan sunt gata să dea tot ce au mai bun și să lase o părticică din sufletul lor la Târgu-Mureș, cum au făcut, dealtfel, de fiecare dată când au pus muzică aici. Crihan are chiar mai multe motive să ne încânte cu muzica sa, fiind originar din orașul nostru.

Abia așteptăm să vedem (auzim, de fapt) ce ne-au pregătit băieții!

Spectacolul de visuals va fi responsabilitatea lui Japian, care ne-a obișnuit deja cu versatilitatea creațiilor sale, ce spun o poveste fermecătoare la fiecare petrecere și ne poartă, ajutați de muzica DJilor aflați la pupitru, pe tărâmuri pe care altfel le credeam imposibil de atins.

Știm că v-a plăcut tare mult meniul pus la dispoziția voastră sâmbăta trecută de prietenii noștri de la Le Camion Délicieux, așa că vineri nu aveți motive să vă faceți griji legat de mâncare, pentru că i-am invitat să ne fie iar alături cu food truck-ul lor plin cu bunătăți! Detalii despre meniul oferit de Abigail și Cristian, pe pagina lor de Facebook, aici.

Suntem nerăbdători să gustăm din delicioasele lor preparate!

Biletele de intrare în Laboratorul de Techno pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro, prețul acestora fiind de 35 de lei. În noaptea evenimentului veți putea să vă achiziționați bilete direct de la intrarea în Uzină, cu 40 de lei.

Informații despre Laboratorul de Techno 9 găsiți pe Facebook, aici. Dealtfel, vă invităm să vă arătați acolo disponibilitatea pentru petrecerea de la Uzină, din 6 iulie.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Reea, TomiDent și Coca-Cola, cu ajutorul cărora am acoperit până și ultimele detalii legate de organizarea unui event de asemenea anvergură.

În încheiere, vă transmitem că abia așteptăm să dansăm împreună la Foto și că, până atunci, vă lăsăm în compania uneia dintre celei mai apreciate bijuterii muzicale ale lui Sepp. O recunoașteți voi, suntem convinși:

Rate this post

Leave a comment