Ugly Astronaut deschide balul la AVi! Vineri e timpul pentru Szcéna!

15 septembrie va fi noaptea în care, oficial, revenim la AVi pentru a dansa până la extenuare! O nouă ediție a petrecerilor marca Szcéna, avându-i în prim plan pe Bródy & Dr.Panda și Ugly Astronaut.

https://soundcloud.com/adrenalinskin/ugly-astronaut-late-night-tales

Ne-am obișnuit ca petrecerile marca Bródy și Panda să fie spectaculoase, așa că îi invităm pe toți fanii muzicii techno la un maraton de dans pe muzică electronică jazzy, funky și fresh, desigur.

Pe Bródy & Dr.Panda îi cunoașteți deja, pentru că de ani buni formează o pereche solidă de DJ, responsabilă cu o sumedenie de nopți și zile de petreceri încununate cu succes în mai toate cluburile din Târgu-Mureș, dar și în foarte multe locații ori la festivaluri din afara orașului. Mai multe detalii găsiți pe contul lor de Facebook.

Ugly Astronaut e un veritabil groove operator, îi plac sunetele jazzy, ce amintesc de house-ul clasic american. Spațial și soul filled, sound-ul lui Ugly Astronaut vă va cuceri de la prima audiție, iar petrecerea de vinerea viitoare va satisface nevoia de muzică bună a tuturor fanilor prezenți în AVi.

Cele mai bune seturi ale lui se regăsesc pe conturile de Mixcloud și Soundcloud ale acestuia și vă invităm să le parcurgeți cu atenție, ca să vă faceți o idee relevantă cu privire la stilul pe care Ugly Astronaut îl abordează pe plan muzical.

http://www.mixcloud.com/ugly_astronaut/
https://soundcloud.com/adrenalinskin

https://soundcloud.com/timelapsekw/timelapsing003-ugly-astronaut

Biletele pot fi achiziționate la intrarea în club, urmând să fie 10 lei până la ora 1.00AM, respectiv 15 lei după acea oră.

Vă recomandăm să vă grăbiți, numărul persoanelor ce pot participa la petrecere este limitat la puțin peste 100, conform cu normele impuse de I.S.U.

Detalii despre petrecerea ce va începe vineri, 15 septembrie, de la ora 23.00, vă sunt oferite pe event-ul de pe Facebook

Vă așteptăm în număr mare la Ugly Astronaut@Szcéna, un party care nu doar că lansează oficial seria evenimentelor găzduite în sezonul de toamnă-iarnă în cel mai important club din Târgu-Mureș, dar va aduce în fața voastră un sound sinonim cu buna dispoziție.

Recomandăm, așadar, petrecerea Szcéna tuturor celor ce vor să se distreze intens la final de săptămână.

See you next Friday at AVi, guys and gals!

https://soundcloud.com/adrenalinskin/ugly-astronaut-southern-lights

 

Rate this post

Leave a comment