Tur de forță al băieților noștri în weekend! Midnight Runners sau Burger and techno by the lake 2?

Sfârșitul de săptămână se anunță a fi extrem de încărcat pentru rezidenții noștri, aceștia aflându-se în prim planul mai multor petreceri, spunem noi, extrem de atractive.

Lowkodi se simte foarte bine la Cluj și o va putea demonstra vineri noapte, alături de Resa și Saboar, la Urania Palace.

Midnight Runners va începe undeva în jurul orei 23:00, accesul publicului fiind 15 lei până la miezul nopții, respectiv 20 de lei după acea oră.

Spectacolul de visuals va fi asigurat de Okonai, iar restul vine de la sine cu ajutorul muzicii pe care o vor pune băieții. Nu ne facem griji, stim că se va lăsa cu un maraton de dans până sâmbătă dimineață cel puțin!

Detalii regăsiți și pe eventul de pe Facebook, aici.

https://soundcloud.com/alinlupsan/lowkodiprepeleac

Cine mai are energie sâmbăta poate să facă o deplasare până la Barajul Zetea, din județul Harghita, unde este programată una dintre cele mai fermecătoare petreceri organizate la noi, cea de-a doua ediție a seriei Burger & tedchno by the lake.

Macarie și iON onorează deliciosul eveniment cu prezența și cu muzica, desigur, alături lor urmând să se regăsească și Haokah (Live), Marque, Ribo, Tamash, Mera și Nori în spatele pupitrului.

Tom Cooks foodtruck va fi prezent la fața locului pentru a potoli foamea de burgeri a celor prezenți, în timp de artiștii noștri le vor potoli foamea de muzică. Rețeta ideală pentru o sâmbătă noapte memorabilă!

Biletele costă 30 de lei și se regăsesc pe livetickets.ro, aici, iar mai multe informații legate de eveniment vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/avimag/ion64

Nouă nu ne rămâne decât să vă dorim distracție plăcută, indiferent de party-ul ales, în timp ce așteptăm, răbdători și cuminți, ediția de majorat a Laboratorului de Techno, ce va avealoc sâmbăta viitoare, pe 26 octombrie, la fosta uzină Foto.

Ca de obicei, regăsiți foarte multe informații legate de Laboratorul de Techno cu numărul 18 pe event-ul de Facebook, aici.

Biletele în avans au fost deja puse la dispoziția voastră pe livetickets.ro, aici.

Prețul unui bilet e de 40 de lei. În ziua de 26 octombrie, biletele vor costa 50 de lei, în limita stocului disponibil.

https://soundcloud.com/avimag/sets/class-act-avi-002

Rate this post

Leave a comment