Tulbure și Addo vă așteaptă la dans! Antrenament cu public diseară la AVi!

Dacă am fi la fotbal, am putea spune că în această noapte vom fi un lot complet de jucători pasionați și entuziaști, antrenați de Guardiola și Carlo Ancelotti. Comparația nu e cu mult exagerată, căci Addo și Tulbure au demonstrat de-a lungul timpului că fac echipă bună și că se pricep foarte bine să pună mulțimile din fața lor în mișcare.

Începând cu ora 23:00, la AVi o să începem weekend-ul cu doi dintre artiștii pe care îi prețuim foarte mult, a căror prezență în cel mai important club din Târgu-Mureș echivalează cu distracția maximă și cu efortul fizic susținut pe ringul de dans. Comparabil cu un antrenament intens de fotbal, de ce nu?

Tulbure ne-a încântat în repetate rânduri, atât la AVi, cât și la Uzina Foto, știe ce așteptări avem de la el și are suficientă experiență ca să ne ofere exact ce vrem. Addo nu are nici el nevoie de prezentări suplimentare, fiind DJ-ul nostru pentru care nu scădem numărul epitetelor pe măsură ce înaintăm în vârstă și creștem alături de muzica sa.

Un duo senzațional, care la b2b e greu de întrecut, doi artiști care ”se simt” între ei bine de tot și cunosc secretul unei petreceri reușite alături de un public senzațional, precum cel din AVi. Suntem nerăbdători pentru party-ul din seara asta!

Detalii legate de eveniment găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că prețul biletelor e de 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă tokenuri pentru consumația la bar.  Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

În avans veți achita 25 de lei, însemnând accesul la party, urmând ca la garderobă să achitați restul de 30 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie. Biletele se achiziționează pe livetickets, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment